Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Ota avoimin mielin vastaan kaikki, mitä päivällä on sinulle tarjottavanaan. Nyt kannattaa tarkastella vanhaa ideaa uudesta näkökulmasta. Viehätysvoimasi avaa ovia.

LEIJONA

Pelastat päivän tarjoamalla apuasi tavalla tai toisella pulaan joutuneelle ihmiselle. Ideoita syntyy tänään tiiviiseen tahtiin. Kokeile uutta ennakkoluulottomasti.

NEITSYT

Vältä tänään turhia riskejä. Pelaa varman päälle ja kuuntele saamiasi ohjeita. Ratkaisuja löytyy tänään myös yllättäviltä tahoilta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Kuuntele sydäntäsi, sillä se ei johda sinua harhaan. Päätöksiä ei nyt kannata tehdä pelkkään logiikkaan nojaten. Sinun ei tarvitse pyrkiä miellyttämään kaikkia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

On hyvä hetki lähteä tutustumaan uusiin paikkoihin ja ihmisiin. Päivä auttaa sinua saamaan ajatuksesi järjestykseen. Tuleva näyttää pian jo selkeämmältä.

JOUSIMIES

On hyvä hetki jututtaa vanhempia sukulaisia tai perheenjäseniä. Saat selville jotain olennaista taustoistasi. Se saattaa inspiroida tai auttaa tietyn ongelman ratkaisemisessa.

KAURIS

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Avoimuus on tänään hyvä juttu. Perhepiirissä tai kotona on meneillään muutoksia, joiden vaikutukset ovat laajat.

VESIMIES

Ihmissuhteissa on meneillään jotain uutta ja jännittävää. Ole valmis rauhoittelemaan alkavaa konfliktia nopeasti, niin vältyt turhalta draamalta.

KALAT

Tunnet nyt vetoa niin erikoisiin tilanteisiin kuin ihmisiinkin. Seikkailunhalusi vie sinut oikeaan paikkaan. Luota ihmistuntemukseesi.

OINAS

Sosiaaliset riennot vetävät sinua puoleensa. Vaikka ihmisten keskellä pörrääminen sopii sinulle loistavasti, myös laatuaika rakkaasi kanssa kahden voi olla paikallaan.

HÄRKÄ

Lähde liikkeelle oikeiden syiden ajamana. Tärkeintä on, että omat motiivisi ovat kohdillaan. Muiden miellyttäminen ei vie kovin pitkälle.

KAKSONEN

Kotisi kysyy nyt huomiotasi. On hyvä hetki tyhjentää kaappeja tai uusia sistustusta pienillä elementeillä. Älä anna kenenkään kuormittaa sinua omilla murheillaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla