Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Älä kiirehdi asioissa eteenpäin. Tarkastele tilannetta joka kantilta ja tee ratkaisusi vasta viisastuneena. Pidä huolta terveydestäsi ja läheisistäsi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Totuuden puhuminen ei välttämättä ole tänään helppoa. Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Kysy lisää, jos jokin on epäselvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Vaistosi ei petä sinua. Luota tunteisiisi, minne ne sitten vievätkin sinua. Saat tänään vastauksia kysymykseen, joka on vaivannut sinua jo pitkään.

 

LEIJONA

Käy läpi raha-asiat ja muut käytännön kysymykset. Hoida pois alta tekemättömät hommat niin pian kuin mahdollista. On uusien alkujen aika.

 

NEITSYT

Päivä kysyy organisointikykyä ja nopeaa sopeutumista. Ole joustava ja ehdota luovia vaihtoehtoja, jos asiat eivät näytä etenevän. Luota itseesi.

 

VAAKA

On aika tehdä muutoksia kotiin tai arkisiin rutiineihisi. Älä ylitä budjettiasi, sillä rahastressi ei helpota asioita. Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi.

 

SKORPIONI

Lähde mukaan uuteen projektiin. Seuraa sydäntäsi ratkaisuissasi. Tärkeintä on, että olet kannustavassa ja inspiroivassa seurassa.

 

JOUSIMIES

Tiedossa on pieniä takaiskuja. Joku saattaa johtaa sinua tahallaan harhaan. Katso totuutta silmiin, niin säästyt suuremmilta ongelmilta.

 

KAURIS

On aika käydä läpi taloudellista tilannettasi. Tee hienosäätöä, jos se on tarpeen. Kotisi kaipaa pientä kasvojenkohotusta.

 

VESIMIES

On tärkeää, että pidät sanasi. Joku saattaa antaa sinulle turhaa toivoa merkittävän asian suhteen. Selvitä faktat, ennen kuin innostut.

 

KALAT

Luota vaistoosi ja rikkaaseen mielikuvitukseesi. Sinulla on tilanteesta näppituntuma, joka ei petä sinua. Kiinnitä yksityiskohtiin huomiota.

 

OINAS

Panostuksesi palkitaan, mutta saatat polttaa itsesi loppuun siinä sivussa. Muista olla armollinen itsellesi. Muiden auttaminen tulee vasta itsesi jälkeen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla