Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Pidä tunteesi aisoissa. Suuntaa energiasi johonkin hyödylliseen, niin turhia ylilyöntejä ei pääse tapahtumaan. Liikunta auttaa höyryjen päästämisessä.

HÄRKÄ

Joku testaa sinuun kyseenalaisia temppuja. Älä anna periksi manipuloinnille. Kuuntele ennen kaikkea vaistoasi ihmissuhdekysymyksissä.

KAKSONEN

Vietä aikaa seurassa, joka saa sinut tuntemaan olosi mukavaksi ja turvalliseksi. Soita vanhalle ystävälle tai sukulaiselle. Avun tarjoaminen ilahduttaa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Etsi kultaista keskitietä kaikessa, mihin lähdet. Tarpeettomia riskejä kannattaa nyt välttää. Rauhallisuus on valttia joka tilanteessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Liikunnallinen haaste olisi nyt paikallaan. Innosta kaverit tai kumppanisi mukaan. Pidä ajatuksesi positiivisella puolella.

NEITSYT

Kanavoi energiasi sinne, missä sitä tarvitaan. Ihmissuhteet vaativat nyt tavallista enemmän huoltoa ja läsnäoloa. Älä anna negatiivisten ajatusten lannistaa.

VAAKA

Käy läpi välttämättömien asioiden listaa. Nyt on hyvä hetki järjestellä ja suunnitella. Läheiselläsi on sinulle hyvä vinkki tulevaa varten.

SKORPIONI

Saat paljon aikaan pienillä muutoksilla. Valikoi sanasi tänään tarkkaan. Mukava ilmapiiri on osaksi myös sinun vastuullasi.

JOUSIMIES

Etsi omannäköisiäsi ratkaisuja. Luovuus auttaa sinua tänään monen asian kanssa. Kekseliäisyys ja optimismi kantavat pitkälle.

KAURIS

Varmista, että saat tietosi luotettavista lähteistä. Nyt kannattaa tarkistaa faktat ja pitää pää kylmänä. Älä anna tunteittesi tehdä sinulle temppuja.

VESIMIES

Suuntaa katso kauas eteenpäin. Pääset päivän haasteista helpommalla, jos maltat olla tarttumatta jokaiseen pikkujuttuun, joka voisi olla paremmin.

KALAT

Kuuntele ja tarkkaile. Tänään on tärkeää osata olla läsnä ja tukena läheisellesi. Ilmassa on ihastusta ja pientä jännitystä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla