Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Pidä tunteesi omana tietonasi. On aika laatia suunnitelmia kaikessa hiljaisuudessa. Pääset vähemmällä, jos onnistut välttelemään huomiota.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Suuntaa energiasi oikeaan kohteeseen. Tarjoa apuasi kaverille, jolla on suuritöinen urakka käsissään. On aika oppia uusia asioita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Pidä draama minimissään. Keskity hakemaan ratkaisuja hankaliin tilanteisiin. Pikkuasioista vänkääminen ei johda mihinkään hyvään.

 

RAPU

Saat tilaisuuden ottaa kaiken irti luovasta puolestasi. Kokeile uusia asioita ja heittäydy täysillä kaikessa, mihin ryhdyt. Asenteesi ratkaisee paljon.

 

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on itsellesi tärkeintä tällä hetkellä. Pidä paperiasiat hyvässä järjestyksessä, sillä ylimääräinen sekasorto osoittautuisi harvinaisen stressaavaksi.

 

NEITSYT

Lähde lyhyelle matkalle tai avarra horisonttiasi muilla tavoin. Hyvä kirja tai keskusteluseura voi ajaa saman asian. Päivä tarjoaa paljon mahdollisuuksia.

 

VAAKA            

Älä leiki rahan kanssa. Nyt on pelattava varman päälle ja ajateltava tulevaisuutta. On hyvä hetki uuden oppimiselle ja taitojesi kehittämiselle.

 

SKORPIONI

Mieti, olisiko ihmissuhteiden tasapainossa korjattavaa. Voit saada merkittäviä muutoksia aikaan tänään. Sinulla on virtaa vaikka muille jakaa.

 

JOUSIMIES

Älä väritä totuutta, sillä liioittelusta ei seuraa mitään hyvää. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi. Joudut punnitsemaan uudestaan erästä ihmissuhdettasi.

 

KAURIS

Vaali ystävyyssuhteita. On aika puhua väärinkäsitys pois alta ja jatkaa eteenpäin kevein mielin. Ilman puhdistaminen tekee hyvää.

 

VESIMIES

Tee sen verran kuin voit. Älä polta itseäsi loppuun muita auttamalla. Nyt kannattaa panostaa vakauteen ja niihin seikkoihin, joista voit olla varma.

 

KALAT

Saat apua ihmiseltä, jolla on paljon annettavaa. Yhteistyöstänne on paljon iloa teille kummallekin. Otollinen rahantekomahdollisuus osuu näköpiiriisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla