Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Tarkkaile ympäristöäsi. Jotain tärkeää on nyt tapahtumassa. Nyt ei ole hyvä hetki unohtua haaveilemaan ja sulkeutua omaan kuoreensa.

OINAS

Tee taustatyötä ennen kuin lyöt lukkoon mitään ratkaisevaa. Nyt on tärkeää olla aikaisin liikkeellä ja sopivan kriittinen. Ilmassa pyörii harhauttavia huhuja.

HÄRKÄ

Pieni hienosäätö tekee ihmeitä tänään. Älä luovu leikistä, vaikka kohdallesi osuisi muutama takaisku. Määrätietoisuus on paras valttisi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Pidä huolta itsestäsi. Korjaa repsahtaneet elämäntavat kohdilleen. Kun arkesi rullaa, menee kaikki muu kohdilleen kuin itsestään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Elä hetkessä. Tänään olet parhaimmillasi, kun nautit olostasi. Kokeile ennakkoluulottomasti uusia asioita ja unohda itsesensuuri vähemmälle.

LEIJONA

Viehätysvoimasi avaa ovia. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä tänään, vaan anna tilanteille aikaa kehittyä. Sinulta on ehkä jäänyt jotain olennaista huomaamatta.

NEITSYT

Tartu ongelmakohtiin nopeasti. Älä päästä väärinkäsitystä kasvamaan vääriin mittasuhteisiin, vaan minimoi riskit välittömästi. Muista olla armollinen itsellesi.

VAAKA

Hoida velvollisuutesi vauhdilla pois alta. Joku kääntyy puoleesi yllättävän avunpyynnön kanssa. Tarjoa tukeasi, jos sinulla on siihen tarvittavat resurssit.

SKORPIONI

Korjaa sotkuja tänään. Kyseessä voi olla konkreettista paikkojen siistimistä tai väärinkäsitysten oikaisemista. Ole aikaisin liikkeellä.

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään hämätä sinua luopumaan unelmistasi. Anna negatiivisten sanojen valua yhdestä korvasta sisään ja toisesta ulos. Keskity itseesi.

KAURIS

Epätavallinen tilaisuus osuu tänään kohdallesi. Ole valmis lähtemään salamana liikkeelle. On tullut aika etsiä ja testailla rajojasi.

VESIMIES

Käännä katse sisäänpäin. Tänään pääasia on pitää huolta itsestäsi ja ottaa lomaa muiden mielipiteistä huolehtimisesta. Muista riittävä lepo ja liikunta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla