Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Pysy kohtuudessa kaikessa, mihin ryhdyt. Ylilyönnit kostautuvat nopeasti. Perusta päätöksesi yksinomaan faktatiedolle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Pidä silmät auki ja tarkkaile menoa ympärilläsi. Ympäristösi tarjoaa sinulle nyt niin haastetta kuin mysteeriäkin. Älä vedä turhan nopeita johtopäätöksiä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Mieti, mitä haluat. Sinulta kysytään tänään kysymyksiä, joihin ei ole helppo vastata. Sinun on mietittävä tärkeysjärjestystäsi.

 

KALAT

Sanoillasi on paljon valtaa, valitse siis ne tarkkaan. Saatat tulla loukanneeksi läheisesi tunteita, jos puhut liian pikaisesti. Muista kuunnella tarkkaan.

 

OINAS

Päätä, mihin olet menossa seuraavaksi. Päivä vaati selkeitä ratkaisuja. Uudet käänteet tuovat mukanaan romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Toiminnallasi on väliä. Ota askeleesi siis harkiten ja seurauksia miettien. Joku lähestyy sinua lupaavan ehdotuksen kanssa.

 

KAKSONEN

Siirrä katse sisäänpäin. Päivä on otollinen palaverille peilikuvasi kanssa. On tullut aika tehdä ratkaisuja tulevaisuuden suhteen.

 

RAPU

Jätä negatiivisuus sivuun ja keskity tekemiseen. Voit saada tänään paljon aikaan, jos olet aikaisin liikkeellä. Usko itseesi ja asiaasi.

 

LEIJONA

Lepo on tänään etusijalla. Vietä aikaa omissa oloissasi tai rakkaittesi seurassa. On aika suunnitella tulevaa ja antaa mielikuvituksesi johdattaa.

 

NEITSYT

Muista kuunnella sydäntäsi. Päivä antaa sinulle enemmän sitä mukaa, kun uskallat laittaa itsesi likoon. Nyt ei ole aika jarrutella.

 

VAAKA

Lähde tapaamaan ystäviä. Sinun kannattaa nyt keskittyä ihmisiin, joiden arvomaailma vastaa omaasi. Väittelyt voivat muuten koitua raskaiksi.

 

SKORPIONI

Lykkää liikkeelle suuria muutoksia. On aika sulkea ovia takana ja pyyhkiä tietyt asiat pois mielestäsi. Vapauta elämästäsi tilaa uudelle.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla