Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Tee pientä hienosäätöä. Sinulla on suunnitelma, joka voi kantaa pitkälle. Älä kuitenkaan kiirehdi asioissa eteenpäin, etenkään jos kyse on ihmissuhteista.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Mitä enemmän tiedät, sen parempi. Kaivele taustoja ja kysy lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää. Älä jätä yhtäkään kiveä kääntämättä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Kohdallesi osuu hankala tyyppi. Älä anna hänen pilata päivääsi, vaan ota reippaasti häneen etäisyyttä. Pidä ennen kaikkea huolta itsestäsi.

 

KAURIS

Raha-asiat vaativat nyt huomiota ja tarkkuutta. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä, sillä sinulta saattaa puuttua tietoa. Ota etäisyyttä hankalaan tyyppiin.

 

VESIMIES

Pidä silmät auki varteenotettavien mahdollisuuksien varalta. Nyt on tullut toiminnan aika. Tartu uuteen haasteeseen epäröimättä.

 

KALAT

Tutustut mielenkiintoisiin ihmisiin tänään. Ole avoin uusille asioille. Joudut päästämään tänään irti vanhasta ajatusmallista.

 

OINAS

Älä anna tunteiden heitellä sinua ympäriinsä. Nyt on pidettävä pää kylmänä ja seurattava omaa polkuasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

HÄRKÄ

Ole valmis puolustamaan reviiriäsi. Päivä kysyy rohkeutta ja tiettyä kovapäisyyttä. On tullut aika kylvää muutoksen siemeniä.

 

KAKSONEN

Keskity kehittämään itseäsi. Pienillä muutoksilla saat suuria aikaan. Kova työ palkitaan, joten ole valmis satsaamaan kaikkesi peliin.

 

RAPU

Sinun on tehtävä nyt ratkaisuja, jotka vievät sinua eteenpäin. On aika raivata tieltä pois sinua hidastava este. Kyseessä voi olla psykologinen dilemma.

 

LEIJONA

Vietä aikaa hyvien ystävien seurassa. Menneiden muisteleminen tekee hyvää itse kullekin. Saat loistavan neuvon tarkkanäköiseltä tyypiltä.

 

NEITSYT

Suuntaa sinne, missä tapahtuu. Sinun on aika uskaltautua valokeilaan ja esitellä ideoitasi. Saat henkistä tukea yllättävältä taholta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla