Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

LEIJONA

Pidä mielipiteesi omana tietonasi tänään. Matala profiili on paras taktiikka, jos joudut jännitteiden keskelle. Voit edistää asioita yksi etappi kerrallaan.

NEITSYT

Pysyttele kaukana tilanteista, jotka tuntuvat epävarmoilta. Kuuntele itseäsi joka käänteessä. Jos vaistosi antaa varoitussignaaleja, ota ne vakavasti.

VAAKA

Joku syöttää sinulle nyt liian hyvältä kuulostavaa tarinaa. Ole skeptinen ja vaadi enemmän faktoja pöytään. Kotiin on luvassa pieniä muutoksia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

Luota intuitioosi. Ideasi voi saada osakseen myös kritiikkiä, jonka ei pidä antaa lannistaa. Yhteistyö hyvän tyypin kanssa tai palaveri luottaystävän kanssa tekee ihmeitä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Hemmottele itseäsi rentoutumisella rakkaan harrastuksen parissa tai ostamalla jotain, mistä olet haaveillut. On hyvä hetki ottaa yhteyttä vanhaan ystävään ja päivittää kuulumisia.

KAURIS

Raha-asioissa tapahtuu lupaava käänne. On hyvä hetki lyödä suunnitelmia lukkoon ja tavoitella tähtiä taivaalta. Valitse tarkkaan, kenelle uskoudut.

VESIMIES

Ole lähipiirisi tukena. Joku tarvitsee kuuntelijaa ja olkapäätä, eikä hän osaa välttämättä ilmaista asiaa kovin suoraan. Ihmistuntemuksesta on nyt hyötyä.

KALAT

Asenteenmuutos tekee ihmeitä. Älä odottele, että jokin muuttuisi itsestään ympärilläsi, vaan lähde itse liikkeelle. Luvassa on yllättävä vastapalvelus.

OINAS

Keskity kehittämään itseäsi tänään. Saat loistavan tilaisuuden oppia jotain uutta ja testata taitojasi. Sinulla ei tarvitse olla mielipidettä jokaisesta päivän puheenaiheesta.

HÄRKÄ

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Väärinkäsityksiä voi syntyä tänään nopeasti, jos et kiinnitä sananvalintoihisi huomiota. Joku yllättää sinut iloisesti.

KAKSONEN

Pidä mielesi avoimena. Päivällä on sinulle monta mukavaa yllätystä odottamassa. Aseta rajat tarvittaessa ihmiselle, joka ryhtyy vaatimaan sinulta liikaa.

RAPU

Uusi ovi avautuu edessäsi tänään. Päivä kysyy sinulta kykyä sopeutua. Onnistut herättämään kiinnostusta tapaamissasi ihmisissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla