Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

On hyvä hetki käydä läpi paperiasioita ja kehittää uusia ratkaisuja pitkään perässä roikkuneisiin ongelmiin. Ota vastaan epätavallisetkin ehdotukset. Ratkaisu löytyy yllättävästä paikasta.

LEIJONA

Ole valmis ottamaan uudet käänteet yllätyksineen vastaan. Nyt kannattaa sopeutua nopeasti ja hyväksyä muutokset. Keskity asioihin, joihin voit itse vaikuttaa.

NEITSYT

Ole tarkkana terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä asioista. Sääntöjen noudattaminen tekee elämästäsi helpompaa. Yhteistyö on nyt avainsana.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Pidä silmät auki kiinnostavien tilaisuuksien varalta. On aika kokeilla uutta ennakkoluulottomasti ja heittäytyä mukaan koko sydämelläsi kaikkeen, mihin ryhdyt.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Ilmassa on epävarmuutta. Älä anna sen kaataa suunnitelmiasi, vaan jatka rohkeasti eteenpäin valitsemallasi reitillä. Luota intuitioosi.

JOUSIMIES

Kotona nousee pintaan ongelmia, jos ongelmien setvimistä on lykätty liikaa. Odota sopivaa hetkeä ja keskustele asioista rauhalliseen sävyyn. Kuunteleminen vie pitkälle.

KAURIS

On hyvä hetki kaunistaa ja järjestää kotia. Inspiraatio saattaa tulla yllättävästä lähteestä. Kaverillasi on sinulle uutisia, joita kannattaa pysähtyä pohtimaan.

VESIMIES

Lähde liikkeelle siitä, mitä itse tarvitset. Muokkaa kodistasi tai työskentelytilastasi sellainen, että se sopii juuri sinulle. Tiedät itse parhaiten, mitä kohti olet menossa.

KALAT

On aika ottaa yhteyttä vanhoihin ystäviin. Menneiden kertaaminen tuo päivääsi sekä iloa, että muistutuksen jostain tärkeästä. Päivitä suunnitelmasi ajan tasalle.

OINAS

Dramaattinen tilanne karkaa tänään helposti käsistä. Pysy rauhallisena ja pyri toimimaan järjen äänenä myös muille. Unohda suurentelu ja puhu faktoista.

HÄRKÄ

Saat tilaisuuden kokeilla jotain uutta. Sinulla saattaa olla nyt paljon meneillään, etkä ole varma ajoituksestasi. Vaistosi kertoo sinulle asioiden tärkeysjärjestyksen.

KAKSONEN

Määrätietoisuutesi on omaa luokkaansa. Pääset tänään monta askelta eteenpäin suunnitelmissasi. Ota vastaan kaikki tarjolla oleva tieto.

Sisältö jatkuu mainoksen alla