Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle sanotaan. Tarjolla on nyt arvokasta tietoa, joka auttaa sinua pian suuren päätöksen tekemisessä. Valppaus kannattaa.

RAPU

Pidä silmät auki uudenlaisten toimintatapojen varalta. Sinun on aika kokeilla jotain erilaista ja jännittävää. Kuuntele vaistoasi, kun se houkuttelee sinua vaihtamaan suuntaa.

LEIJONA

Kokemuksistasi on tänään paljon apua. Keksit istuvan ratkaisun pulmaan ennen kuin se kasvaa vääriin mittasuhteisiin. Moni kääntyy nyt puoleesi neuvojen tarpeessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Ole valmis kaikkeen. Päivä tarjoaa runsaasti yllätyksiä, eikä nyt auta jumittua vanhoihin kaavoihin. Joustavuus ja mielikuvitus ovat parhaat aseesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. Nyt on aika unohtaa tunteiden panttaaminen kokonaan. Läheisesi uskoutuu sinulle ja yllättää sinut uutisillaan.

SKORPIONI

Hoida tekemistä vaativat asiat pois päiväjärjestyksestä. Etenkin rahaan ja terveyteen liittyviin kysymyksiin kannattaa tarttua nopeasti. Luvassa on myöhästelyä ja unohtelua.

JOUSIMIES

Suuntaa eteenpäin juuri sinne, minne mielesi tekee. Et ehkä löydä järkiperäisiä perusteluita kaikille päätöksillesi tänään, eikä sen pidä antaa haitata menoasi. Ole oma itsesi.

KAURIS

Ole tarkkana perusasioiden kanssa. Ratkaisuja ei pidä tehdä liian heppoisin perustein. Varmista, että kuuntelet luotettavia tietolähteitä.

VESIMIES

Ideoittesi olisi nyt hyvä päästä muiden kuultaviksi ja kiertoon. Nosta äänesi rohkeasti kuuluviin. Päivä tuo tullessaan lupaavia uutisia.

KALAT

Päivä on täynnä haasteita ja vastaväitteitä. Pidä hermosi kurissa ja ole valmis perustelemaan mielipiteitäsi. Mielenkiintoinen keskustelu avaa sinulle uusia maailmoja.

OINAS

Päättäväisyys vie sinut tänään mihin vain. Älä anna lannistavan kommentin muuttua totuudeksi korvissasi. Panoksesi alkaa kantaa hedelmää.

HÄRKÄ

Ota vanha ideasi uudestaan kehittelyyn. Jokin on muuttunut matkan varrella, ja saatat katsoa tuttua tilannettasi jo uusin silmin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla