Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Salaisuudet on tarkoitettu pidettäviksi. Ole hienotunteinen niin omista kuin muidenkin asioistasi puhuessasi. Liikkeellä on uteliasta porukkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Ole tarkkana siitä, mitä tulet luvanneeksi. Sinun on tunnettava rajasi, jotta et tulisi sanoneeksi vahingossa liikoja. Suustasi päässyt sammakko voi aiheuttaa paljon harmia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Pidä silmät auki otollisten mahdollisuuksien varalta. Etenkin työrintamalla mitä tahansa voi nyt tapahtua. Ole valppaana ja valmis toimimaan.

 

LEIJONA

Pysyttele taustalla tarkkailemassa tänään. Opit sieltä käsin parhaiten. Anna asioille aikaa kehittyä, sillä mikään ei tapahdu nyt pakottamalla.

 

NEITSYT

Heittäydy uuteen seikkailuun. Nyt on pelattava oikeilla panoksilla, sillä muuten et voi myöskään voittaa mitään. Uskalla myöntää itsellesi, mistä haaveilet.

 

VAAKA            

Käy paperiasiat läpi ja hoida käytännön kysymykset pois alta. Tunnepitoisesta ongelmasta on parasta jutella pian. Pidä draama minimissään tänään.

 

SKORPIONI

Sinun ei ole mitään järkeä menettää yöuniasi hallitsemattoman asian vuoksi. Keskitä energiasi seikkoihin, joihin voit vaikuttaa. On aika päästää irti.

 

JOUSIMIES

Rehellisyys on paras valttisi tänään. Pidä faktoista kiinni ja valitse sanasi tarkasti väärinkäsitykset välttääksesi. Perhepiirissä on nyt meneillään jotain tärkeää.

 

KAURIS

Ole varovainen raha-asioissa. Nyt ei ole aika tehdä äkkinäisiä liikkeitä tai ottaa suuria riskejä. Kysy asiantuntijan neuvoa tarvittaessa.

 

VESIMIES

Joustavuus on nyt hyväksi. Älä heittäydy itsepäiseksi, niin selviät vaikeistakin paikoista voittajana. Ehdottomuudesta koituu vain harmeja.

 

KALAT

Anna muiden tehdä omiaan. Älä vaivaa päätäsi asioilla, joihin et voi vaikuttaa. Valitse tarkkaan, minkälaista tietoa päätät välittää eteenpäin.

 

OINAS

Suunnittele reissuun lähtöä tai uppoudu uuden, kiehtovan maailman pariin. On oppimisen ja kehittymisen aika. Joku tarjoaa sinulle loistoneuvoa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla