Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Etene asioissa rauhalliseen tahtiin. Tänään on parasta ottaa yksi etappi haltuun kerrallaan. Minimoi turhat draamat ja keskity tekemiseen.

HÄRKÄ

Joku kaipaa nyt neuvoja. Ette välttämättä ole samoilla linjoilla ajatustenne kanssa. Ole kärsivällinen ja tee parhaasi ymmärtääksesi hänen näkökulmaansa.

KAKSONEN

Hoida käytännön asioita pois alta. Älä ota turhia suorituspaineita, vaan keskity tekemään pakolliset hommat. Aloita listan laatimisella.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Pidä asiat oikeassa mittakaavassa. Stressi pysyy kaukana, kun muistat pitää huolta itsestäsi. Vedä syvään henkeä ja käänny neuvojen tarpeessa luottoystävän puoleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Keskity tänään ihmissuhteisiin. Päivä pyörii perheen ja ystävien ympärillä. Joku lähipiiristäsi yllättää sinut uutisillaan.

NEITSYT

Satsaa hyvinvointiisi. Suuntaa huomiosi positiivisiin asioihin ja ota etäisyyttä ihmisiin, jotka vetävät mielesi matalaksi. Asenne ratkaisee tänään.

VAAKA

Valmistaudu uuteen kauteen. Pelkät puheenlahjasi eivät vie sinua tavoitteisiisi asti. Ole valmis kehittymään ja kyseenalaistamaan.

SKORPIONI

Tarkkaile ja opi uudesta tilanteesta. Poimi hyvät vinkit matkan varrelta mukaan. Saat tilaisuuden näyttää esimerkkiä muille.

JOUSIMIES

Satsaa kotiisi. On hyvä hetki antaa asuinympäristöllesi uusi ilme. Järjestyksen uusiminen tai kaappien kaivelu sopii päivään hyvin.

KAURIS

Ota menneistä opiksi. Voit välttyä vanhalta tutulta virheeltä, kunhan hidastat tahtia ja kuuntelet itseäsi. Muista pitää huolta itsestäsi ja läheisistäsi.

VESIMIES

Anna itsellesi aikaa prosessoida viimeaikaisia tapahtumia. Moni saattaa kääntyä nyt puoleesi tuen tarpeessa. Muista pitää huolta myös itsestäsi.

KALAT

Puheenlahjoistasi on tänään hyötyä. Olet oikea ihminen rauhoittelemaan hermostunutta läheistä tai sovittelemaan sanaharkkaa. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla