Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Voit päästä tänään eteenpäin projekteissasi. Älä odota liian suuria muutoksia kerralla, sillä uudistukset tulevat nyt pikkuhiljaa. Kärsivällisyys on tarpeen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Valikoi tarkkaan, mihin käytät energiasi. Voit kääntää vaikean tilanteen voitoksesi, jos olet kärsivällinen ja kuuntelet tarkkaan, mitä sinulle sanotaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Tee lähipiirillesi selväksi, mitä odotat tulevalta. Nyt on suoran puheen aika. Tee siirtoja vasta sitten, kun tiedät tarkkaan, missä mennään.

 

RAPU

Voimien yhdistäminen kaverin kanssa on nyt fiksuinta, mitä voit tehdä. Saatte toinen toisiltanne vertaistukea ja intoa eteenpäin. Kyseessä voi olla työurakka tai harrastus.

 

LEIJONA

Älä anna tunteiden sumentaa järkeäsi. Luvassa on nyt myrskyisää menoa ja yllätyksiä. Vielä ei ole aika tehdä ratkaisevia päätöksiä.

 

NEITSYT

Matkustaminen tai uusiin ihmisiin tutustuminen sopii päivän ohjelmaan hyvin. Päivällä on sinulle paljon tarjottavaa. Pidä mielesi avoimena.

 

VAAKA            

On romantiikan ja vauhdikkaiden yllätysten aika. Päästä irti menneistä ja omistaudu nykyhetkelle. Et tule katumaan päätöstäsi.

 

SKORPIONI

Kerää ympärillesi ihmisiä, joiden luovuudesta saat itsekin kipinää. Mielikuvituksesi saa päivän tapahtumista polttoainetta. Kohta alkaa tapahtua.

 

JOUSIMIES

Käänne katse sisimpääsi ja kysy, mitä haluat tulevalta. Älä päästä ulkopuolisia sanelemaan sinulle, kuinka sinun tulisi elää elämääsi. Kuuntele vaistoasi.

 

KAURIS

On aika pohtia asumiseen liittyviä muutoksia. Ota väistämättömät muutokset vastaan. Niiden kieltäminen olisi energian haaskausta.

 

VESIMIES

Mene avuksi kaverille tai tuttavalle, joka on joutunut hankalaan tilanteeseen. Pidä huolta omasta turvallisuudestasi etenkin liikekannalla ollessasi.

 

KALAT

Rahatilanteeseesi on luvassa muutoksia. Joku muistaa sinua ehkä yllättävällä lahjalla. Älä anna anteliaisuutesi lipsua liian pitkälle.

Sisältö jatkuu mainoksen alla