Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Tarkkaile ja harkitse kaikessa rauhassa seuraavaa askeltasi. Tarjolla on avittavaa tietoa. Mieti, minkälaiseksi haluat oman elämäsi kehittyvän.

OINAS

Tee taustatyötä ennen kuin hyppäät pää edellä uuteen seikkailuun. Vauhdin hidastaminen ei olisi pahitteeksi. Kyseleminen osoittautuu hyödylliseksi.

HÄRKÄ

Pieni hienosäätö tekee ihmeitä. Nyt ei ole aika tehdä radikaaleja muutoksia, mutta paina ideat mieleesi tulevaa varten. Et välty tänään yllätyksiltä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Pidä huolta itsestäsi niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Lähelläsi on impulsiivisesti käyttäytyvä ihminen, jonka imuun ei kannata lähteä. Keskity itseesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Nauti olostasi tänään. Päivä muistaa sinua monilla mukavilla yllätyksillä, eikä taakse vilkuileminen kannata. Tartu ojennettuihin tilaisuuksiin ja ole utelias.

LEIJONA

Karismasi on omiaan avaamaan ovia. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä, vaikka aavistuksesi lykkäisivät sinua siihen suuntaan. Kärsivällisyys on nyt valttia.

NEITSYT

Lähde liikkeelle tärkeän asian puolesta. On hyvä hetki pohtia tärkeysjärjestystä ja organisoida tietyt alueet arjessasi uusiksi. Älä välitä vähättelevistä sanoista.

VAAKA

Älä päästä velvollisuuksia kasaantumaan. Järjestelmällisyytesi pitää sinut hyvinvointisena myös kiireen keskellä. Tänään sinulla on syytä hemmotella itseäsi.

SKORPIONI

Hoida epäkohdat kuntoon vauhdilla. Sinussa on tarvittava voima, jolla asioita saadaan eteenpäin. Odottamaton loistotilaisuus osuu kohdallesi.

JOUSIMIES

Tee omaa juttuasi välittämättä muusta. Älä anna muiden mielipiteiden säädellä sitä, mitä itse teet. Suuntaa huomiosi asioihin, jotka tuovat iloa juuri sinulle.

KAURIS

Päivä sisältää yllätyskäänteen, joka saa sinut mietteliääksi. Tulevaisuus on nyt päällimmäisenä mielessäsi. Edessäsi on pian suuria valintoja.

VESIMIES

Käännä katse sisäänpäin. Sinun on aika keskittyä pitämään huolta itsestäsi. Satsaa juuri sinulle sopivaan liikuntaan, ruokavalioon ja laadukkaaseen uneen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla