Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Ympäröi itsesi hyvällä seurassa. Oikeat ihmiset saavat sinut loistamaan. Älä haksahda uskomaan kauniita sanoja, joilta puuttuu totuuspohja.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAURIS

Kierrä potentiaalinen draama kaukaa. Keskity siihen, mikä on mahdollista omalla kohdallasi. Ympärilläsi on paljon meneillään, mutta älä anna sen hämmentää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Päätä itse, mihin olet matkalla. Sinulle satelee nyt neuvoja sieltä ja täältä. Kuuntele ennen kaikkea vaistoasi suuntaa päättäessäsi.

 

KALAT

Odottamaton käänne yllättää sinut täysin. Sinulta saattaa olla hetken ajan suunta hukassa. Pääset ystävän neuvojen avulla pian jälleen kärryillä.

 

OINAS

Lähde liikkeelle ja suuntaa kohti unelmiasi. Kaikki on tänään sinusta kiinni. On hyvä hetki haaveilla suuria ja tutkailla mahdollisuuksiasi.

 

HÄRKÄ

Pidä tahti tasaisena. Sinnikkyys on nyt kaikki kaikessa. Päivä saattaa koetella kärsivällisyyttäsi pienillä takaiskuilla.

 

KAKSONEN

Tartu kytevään ongelmaan heti, kun mahdollista. Kohtele jokaista kohtaamaasi ihmistä reilusti, niin voit odottaa samaa omalle kohdallesi.

 

RAPU

Pidä tauko arjen pyörityksestä. On aika rentoutua ja hemmotella itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Maisemanvaihdos tekisi hyvää.

 

LEIJONA

Näytä rakkaalle ihmiselle, kuinka paljon hän merkitsee sinulle. Pidä kiinni lupauksestasi. Luottamus on tänään kaikki kaikessa.

 

NEITSYT

Älä jätä mitään onnen varaan. Tänään on hoidettava asiat huolella ja tarkistettava yksityiskohdat kahdesti. Pidä rahanmenoa silmällä.

 

VAAKA

Tarkastele menneisyyttä kriittisin silmin. Voit oppia siitä jotain arvokasta, mistä on hyötyä päivän päätöksissä. Onni potkii sinua tänään.

 

SKORPIONI

Älä päästä vanhaa tuttua käyttämään ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tänään on tärkeää, että pidät puoliasi. Oikaise väärinkäsitys heti alkuunsa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla