Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Pidä kiinni sovituista jutuista. Päivä saattaa testata kärsivällisyyttäsi. Tee oma osuutesi jättämättä kenellekään varaa kritisoida sinua.

KALAT

On uudistusten aika. Ota rohkeasti riskejä ja kyseenalaista pölyttyneiltä tuntuvat ajatukset, myös omasi. Muutokset alkavat itsestäsi.

OINAS

Tee tänään omaa juttuasi. Nyt on tärkeintä seurata vaistoasi suurissa päätöksissä. Saat vanhemmalta sukulaiselta tai tuttavalta hyvän neuvon.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Pidä ohjat omissa käsissäsi. Moni asia on vain sinusta kiinni tänään. Usko itseesi, äläkä anna yksittäisen kommentin saada sinua epäilemään kykyjäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Voit löytää tänään vastauksen mutkikkaaseen kysymykseen, joka on pyörinyt mielessäsi jo pitkään. Menneisiin palaaminen osoittautuu opettavaiseksi.

RAPU

Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Sinun on parasta pitää pää kylmänä, sillä edessä on huomiota vaativia valintoja. Ota muutokset avoimin mielin vastaan.

LEIJONA

Tarkastele vaihtoehtojasi. Pidä tänään silmällä tavaroitasi ja rahojasi, etenkin jos olet liikekannalla. Saat neuvon yllättävältä taholta.

NEITSYT

Muista ottaa välillä rennosti. Tasapaino työn ja huvin välillä on kaikki kaikessa. Sinun ei pidä väsyttää itseäsi, sillä alkuvuosi on täynnä haasteita.

VAAKA

Muista kieltäytyä, jos jaksamisesi alkaa rakoilla. Ehdota vaihtoehtoista ratkaisua pyrkien ymmärtämään kaikkia osapuolia. Hyvinvointisi menee kaiken muun edelle.

SKORPIONI

Aktiivisuus on tänään sinulle hyödyksi. Ota vastaan yllättävä ehdotus tai kutsu. Ennakkoluuloton asenne vie sinut uusiin, jännittäviin kuvioihin.

JOUSIMIES

Pidä matalaa profiilia. Ota etäisyyttä mutkikkaaseen draamaan ja keskity välillä itseesi. On aika antaa menneiden unohtua ja jatkaa eteenpäin.

KAURIS

Kuuntele vaistoasi, kun se antaa sinulle suuntaohjeita. Todennäköisyyksien laskeminen ei välttämättä kannata ihmissuhteissa. On tullut aika ottaa riski.

Sisältö jatkuu mainoksen alla