Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

On aika lähteä liikkeelle. Hetki on otollinen muutoksille työelämässä, joten pidä silmät auki lupaavien tilaisuuksien varalta. Itseluottamus avaa paljon ovia.

LEIJONA

Älä anna tunnepitoisen selkkauksen kaataa hyvin alkanutta suunnitelmaa. Selvitä asiat dramatisoimatta kasvokkain ihmisten kanssa. Muutoksia on luvassa.

NEITSYT

Ota etäisyyttä asioihin ja tilanteisiin, jotka vetävät sinua väärään suuntaan. Ne voivat olla houkutuksia tai negatiivisia ihmisiä. Pidä mielesi avoimena.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Sinulle heitetään yllättävä kutsu, joka kannattaa ottaa vastaan. Unohda ennakkokäsityksesi kotiin, niin saat päivästä enemmän irti. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Työasiat vievät nyt paljon tilaa ajatuksistasi. Järjestä päivään tilaa myös pelkälle olemiselle, hyvässä seurassa tai yksin. Joku kääntyy puoleesi apua pyytääkseen.

JOUSIMIES

Saatat löytää tänään avaimet eteenpäin sinua kiusanneesta tilanteesta. Käännä katse väärinkäsitykseen, joka seisoo sinun ja unelmasi välillä. Kuuntele vaistoasi.

KAURIS

Mielesi voi muuttua tänään jonkin merkittävän asian suhteen. Ole avoin ja utelias kaivamaan esiin lisää tietoa. Kiinnostuminen ja kuunteleminen kannattavat.

VESIMIES

Ympäröi itsesi ihmisillä ja asioilla, jotka saavat sinut loistamaan. Raha-asiat vaativat tänään hiukan huomiota. Rakkauselämääsi on luvassa uusia tuulia.

KALAT

Tarkkailemalla opit tänään paljon. Älä kiirehdi muodostamaan mielipidettä liian aikaisin, sillä et ehkä tiedä vielä kaikkea. Keskity hyvinvointiin ja luoviin projekteihin.

OINAS

Lähde liikkeelle. Saat tilaisuuden näyttää, että sanaasi voi luottaa. Ota etäisyyttä turhaan draamaan ja ihmisiin, jotka eivät tee sinulle hyvää.

HÄRKÄ

Ilmassa on epävarmuutta tulevaisuudesta. Kysy lisää, jos jokin ei ole nyt kohdillaan. Älä anna periksi liikaa pyytävälle ihmiselle.

KAKSONEN

Kerää voimia kotona. Paikkojen siistiminen ja turhan tavaran antaminen kiertoon tekee ihmeitä mielialallesi. Onni potkii sinua tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla