Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

On aika tarttua hankalaan puheenaiheeseen ja selvittää asia pohjamutia myöten. Olosi kevenee, kun tilanne alkaa kirkastua. Rauhallisuus on valttia.

LEIJONA

Muutokset vetävät sinua nyt puoleensa. Älä syöksy tekemään hätiköityjä johtopäätöksiä. Läheltäsi voi löytyä joku, jolla on sinulle kokeneemman neuvo.

NEITSYT

Vanha tuttu tekee paluuta elämääsi. Mieti tarkkaan, missä roolissa hänen paikkansa on. Muista pitää huolta rajoistasi ja hyvinvoinnistasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Hidasta tahtia ja sulattele saamiasi tietoa. Meneillään on nyt paljon kerrallaan, eikä nyt ole aika tehdä sokkona suuria päätöksiä. Kaverillasi on sinulle yllätys.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Pidä mielesi avoimena. Kärsivällisyytesi voi mennä tänään testiin käytännön kysymyksissä. Tee itsesi kehittämisestä päivän pääasia.

KAURIS

On aika ajatella tulevaisuutta. Saat henkistä tukea yllättävältä taholta. Suunnittele ja kokeile ennakkoluulottomasti erilaisia kaavoja.

VESIMIES

Raivaa uudelle projektille. Se voi tarkoittaa aikataulujen rauhoittamista tai konkreettista paikkojen siistimistä. Kyseessä voi olla myös uusi ihminen.

KALAT

Nyt on aika jakaa ajatuksia ja pohtia yhdessä lähitulevaisuutta. Joustavuus vie tänään pitkälle. Joku lähestyy sinua epätavallisen ehdotuksen kanssa.

OINAS

Ota tänään aikaa itsellesi. Päivä on otollinen itsetutkiskelulle ja rentoutumiselle. Jätä hermoja koettelevat väittelyt omaan arvoonsa.

HÄRKÄ

Satsaa asioihin, jotka tuottavat iloa juuri sinulle. Hemmottele itseäsi esimerkiksi ostamalla jotain hauskaa tai herkuttelemalla. Ole avoin uusille ideoille.

KAKSONEN

Lähde liikkeelle. Nyt sinun kannattaa tähdätä korkealle ja olla valmis myös panostamaan kaikkesi peliin. Älä anna periksi houkutuksille.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla