Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Pidä asiat tärkeysjärjestyksessä. Nyt ei kannata haaskata energiaa asioihin, joihin et voi vaikuttaa. Kriittinen ajattelu on nyt tarpeen.

RAPU

Ole valmis neuvottelemaan. Hyvässä hengessä keskustelemalla löydätte kaikille sopivan kompromissin. Loistava tilaisuus osuu kohdallesi.

LEIJONA

Aseta tavoitteesi korkealle. Omaan onnellisuutesi satsaaminen ei mene hukkaan. Luota vaistoosi, kun se neuvoo sinua suunnan valitsemisessa.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Etene asioissa yksi etappi kerrallaan. Kiirehtiminen sopii huonosti päivän ilmapiiriin. Kuuntele itseäsi ihmissuhdekysymyksissä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Älä anna kauniiden sanojen hämätä. Vaadi faktoja pöytään ja ole valmis olemaan avoin myös omalta puoleltasi. On hyvä hetki opetella uusia taitoja.

SKORPIONI

Avoin kommunikointi on nyt tärkeää. Saatat käsittää läheisesi väärin, jos pyrit asioissa eteenpäin liian kovassa tahdissa. Ole suora puheissasi.

JOUSIMIES

Pääset loistamaan omassa elementissäsi tänään. On aika suunnitella tulevaa matkaa tai toisenlaisiin työhommiin siirtymistä. Uudet haasteet odottavat sinua.

KAURIS

Voit välttyä vanhalta ja tutulta virheeltä, jos pelaat korttisi oikein. Päivä tuo mukanaan uusia tuulia etenkin ihmissuhteisiin. Ystävälläsi on sinulle yllätys.

VESIMIES

Keskity itseesi ja anna muiden tehdä omia juttujaan. Pääset tänään askeleen lähemmäksi unelmaasi. Pidä rahan menoa silmällä.

KALAT

Valppaus on eduksesi. Pidä silmät auki, niin sinulta ei mene mitään olennaista ohi. Tee tarkkaan harkittuja siirtoja raha-asioissa.

OINAS

Pidä suunnitelmat yksinkertaisina ja helposti toteutettavina. Hiljenny omiin oloihisi pohtimaan viime aikaisia tapahtumia, jos seura ei toistaiseksi houkuta.

HÄRKÄ

Lupaava mahdollisuus osuu kohdallesi. Ole nopea tarjoamaan ratkaisuja sinne, missä hiertää. Rentoudu rakkaan harrastuksen parissa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla