Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Sinulla riittää vaihtoehtoja, mistä valita. Kaikki ei mene tänään suunnitelmiesi mukaan. Älä jää murehtimaan ja analysoimaan pettymyksiä liian pitkästi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Ole sinnikäs ja vie aloittamasi hommat loppuun saakka. Olisi paha virhe löysäillä väärässä paikassa. Ojenna auttava kätesi kaverille, joka on joutunut pulaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Ole tarkkana. Päivä on täynnä yllätyksiä ja vauhdikkaita käänteitä. Nyt on parasta olla valmis liikkumaan ja sopeutumaan vauhdilla.

 

NEITSYT

Muutama konkreettinen muutos olisi nyt paikallaan. Sekoita pakkaa hieman ja katso, mihin se johtaa. Sanoillasi on paljon painoarvoa tänään.

 

VAAKA            

Ota opiksi ja päästä irti menneistä. Älä jää jumiin kehää kiertävään väittelyyn, joka uhkaa paisua pahemmaksi. Hae mieluummin kompromisseja.

 

SKORPIONI

Älä unohda omia arvojasi. Tiedät itse parhaiten, mitä tarvitset. Ystävällisiä neuvoja saattaa sadella tänään liiankin tiuhaan.

 

JOUSIMIES

Älä anna kenenkään johtaa sinua harhaan. Pidä huomiosi siinä, mitä olet tekemässä. Ota etäisyyttä ihmiseen, joka heittelee ilmoille epärealistisia lupauksia.

 

KAURIS

On aika astua uuteen suuntaan. Riskeiltä ei voi nyt välttyä, jos haluat todella saavuttaa jotain. Avaudu läheisellesi haaveistasi.

 

VESIMIES

Omistaudu rakkaalle harrastukselle tai tärkeälle projektille. On tärkeää, että pääset nyt toteuttamaan itseäsi. Nyt ei ole aika jarrutella.

 

KALAT

Tee tarvittavat muutokset niin pian kuin mahdollista. On aika avata ovet uusille, onnellisille käänteille. Anna menneiden painua unohduksiin.

 

OINAS

Pidä tunteesi piilossa. Säästyt riidalta, jos onnistut hillitsemään itsesi ajoissa. Päivä sisältää kärsivällisyyttäsi koettelevia yllätyksiä.

 

HÄRKÄ

Opi kokeneemmilta. Kärpäsenä katossa saat tänään paljon arvokasta tietoa, josta on hyötyä lähitulevaisuudessa. Ilmassa on romantiikkaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla