Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Tähtää korkealle. Sinun ei pidä päästää itseäsi tänään liian helpolla. Kohdallesi osuu loistava tilaisuus kohentaa rahatilannettasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Suuntaa energiasi sinne, missä sitä kipeimmin kaivataan. Tarjoa apua kaverille tai tuttavalle, joka on joutunut hankalaan välikäteen. Saat odottamattoman vastapalveluksen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Ole tarkkana, sillä joku pitää sinua nyt itsestäänselvyytenä. Tilanne saattaa tulehtua konfliktiin asti. Sinun on oltava valmis pitämään puoliasi.

 

LEIJONA

Ota selvää siitä, mitä taustalla on tapahtunut. Sinulle ei nyt ole kerrottu kaikkea. Kyseenalaista kuulemasi rohkeasti ja kysy lisää.

 

NEITSYT

Lähde oppimaan uutta. On hyvä hetki kiinnostua ihmisistä ja ilmiöistä. Tapaat porukkaa, jonka ajatusmaailmoista löydät inspiraatiota.

 

VAAKA            

On aika kääriä hihat ja tehdä jotain konkreettista. Liikunnallinen haaste tai siivousurakka sopii päivän ohjelmaan hyvin. Onnistut yllättämään itsesi.

 

SKORPIONI

Älä anna kenenkään painostaa sinua suuntaan tai toiseen. Olet tänään parhaimmillasi itsenäisesti työskennellessäsi. Varmista, että sinulla on tarpeeksi omaa rauhaa.

 

JOUSIMIES

Sinun on sanottava ääneen, jos haluat jotain. Aggressiivisuus ei ole huono juttu, jos se pysyy järkevissä mitoissa. Itsevarmuus vie sinut pitkälle.

 

KAURIS

Pidä yksityisasiasi omana tietonasi. Olet toteuttamassa suunnitelmaa, jonka kaikki kohdat eivät ole vielä sinulle selvillä. Älä anna periksi utelijoille.

 

VESIMIES

On aika lopettaa unelmointi ja siirtyä tositoimiin. Raivaa projektillesi tilaa niin mieleesi kuin kalenteriisikin. Intosi tarttuu helposti myös ympäristöösi.

 

KALAT

Valikoi tarkkaan, mihin haluat suunnata energiasi. Ole rehellinen omista toiveistasi kertoessasi. Voit odottaa samaa myös muilta.

 

OINAS

On aika potkaista asiat liikkeelle. Kylvä muutoksen siemeniä, vaikka ne tuntuisivat pieniltä. Anna itsellesi ja tapahtumille aikaa kehittyä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla