Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Panoksesi kantaa hedelmää. Tarkastele vaihtoehtojasi ja kysy tarvittaessa kokeneemman mielipidettä. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin.

HÄRKÄ

Vanha tuttu palaa elämääsi. Sinun on tiedettävä rajasi ja oltava valmis sanomaan ei. Rakkauselämässäsi puhaltavat uudet tuulet.

KAKSONEN

Tunteet nousevat tänään vauhdilla pintaan. Ilmassa on epäröintiä ja hämmennystä. Pidä jalat maassa ja vältä tilanteen dramatisointia.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Satsaa viihtyisään kotiin. On tärkeää, että voit rauhoittua ja rentoutua omissa oloissasi. Päivä haastaa sinut useaan otteeseen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Sinun on aika suunnata täysillä kohti sitä, mitä haluat. Älä anna arvaamattoman tyypin käytöksen hermostuttaa sinua. Lähde liikkeelle odottamatta lupaa keneltäkään.

NEITSYT

Älä pidä mitään tai ketään itsestäänselvyytenä. Joku saattaa tuottaa sinulle tänään kirvelevän pettymyksen. Ota itse vastuu omasta onnellisuudestasi.

VAAKA

Mielesi askartelee jo tulevaisuudessa. On otollinen hetki laatia suunnitelmia ja pohtia seuraavaa siirtoa. Jotain jännittävää on luvassa.

SKORPIONI

Suora puhe toimii toisinaan parhaiten. Elämässäsi on joku, jonka kanssa toivoisit ehkä lähentyväsi. On aika ottaa asia esiin.

JOUSIMIES

Valikoi tarkkaan, keneen luotat. Kaikki ei mene tänään suunnitelmien mukaan. Mieti tarkkaan, mitä olet tekemässä ja mihin tähtäät.

KAURIS

Raha-asioissa tapahtuu lupaava käänne. Hetki on otollinen myös työelämän kehittymiselle. Jos mielessäsi pyörivät haastavamman hommat, on nyt aika lähteä etsimään niitä.

VESIMIES

Joku lupailee sinulle suuria, muttei ole valmis tekemään mitään asian eteen. Älä mene lankaan. Jos vaistosi hälyttää, on siihen luultavasti hyvä syy.

KALAT

Älä haaskaa aikaa. Jos et ole onnellinen, on nyt korkea aika tehdä muutoksia. Satsaa omaan kehitykseesi ja hyvinvointiisi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla