Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Korjaa pois päiväjärjestyksestä ne seikat, jotka eivät miellytä sinua. Sinun on turha odotella, että kaikki pääsisivät yhteisymmärrykseen asioista. Oma-aloitteisuudessa on voimaa.

OINAS

Tarkastele tilanteen hyviä ja huonoja puolia. Sinulla on edessäsi mutkikas päätös, joka vaatii hyvän ystävän puoleen kääntymistä. Ota tarjottu apu vastaan.

HÄRKÄ

Sinulla on kaikki tarvittava saadaksesi asioihin vauhtia. Nosta äänesi kuuluviin ja tartu ongelmakohtiin epäröimättä. Etenkin työasioissa kannattaa olla nyt rohkea.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Joku ei nyt pelaa reilua peliä. Älä sorru itse kyseenalaisiin taktiikkoihin. Pidä tunteesi hallinnassa ja tarkkaile tilanteen kehittymistä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Kiirehdi korjaamaan väärinkäsitykset mahdollisimman pikaisesti. Saat tulipalot sammutettua pysymällä rauhallisena ja puhumalla suoraan. Vaadi pöytään faktoja.

LEIJONA

Älä nosta pikkuasiasta numeroa. Viehätysvoimasi auttaa hankalan tilanteen selvittämisessä. Asiat eivät ole niin dramaattisella tolalla, kuin aluksi näyttää.

NEITSYT

Muutoksia on luvassa. Nyt ei ole otollinen aika suurien riskien ottamiselle. Hidasta tahtia ja hillitse kunnianhimoasi vielä toistaiseksi.

VAAKA

Omistaudu ihmissuhteille. Joku saattaa ladella sinulle kohtuuttomia vaatimuksia. Opasta hänet takaisin todellisuuteen, jos hänen odotuksensa eivät tunnu realistisilta.

SKORPIONI

Lähde tapaamaan vanhoja ystäviä tai entisiä työkavereita. Joku kertoo sinulle uutisen, joka saa sinut mietteliääksi. Sinulle avautuu tänään uusia mahdollisuuksia.

JOUSIMIES

Ole tarkkana tulenarkaa puheenaihetta lähestyessäsi. Tänään on hyvä hetki keskittyä kotiin ja perheeseen. Rakkauselämääsi kuuluu hyvää.

KAURIS

Sukulainen tai perheenjäsen on muutosten keskellä. Valikoi sanasi tarkkaan, kun kommentoit hänen tekemisiään. Keskity pikemminkin kuuntelemaan.

VESIMIES

On aika pohtia raha-asioita. Laadi itsellesi pitävä strategia lähitulevaisuudelle. Pienissä, arkisissa muutoksissa on paljon voimaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla