Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Kuuntele, mistä ympärilläsi puhutaan. Nyt on syytä suodattaa tarkkaan, mikä on totta ja mikä ei. Joku syöttää sinulle epärealistisia lupauksia.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Älä anna tunteidesi viedä sinua. Peräänny ja harkitse tarkkaan seuraavaa siirtoasi. Kärsivällisyys estää sinua tekemästä jotain, mitä katuisit myöhemmin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Mieti, mikä tuottaa sinulle eniten iloa. On aika etsiä elämääsi lisää keveyttä ja helppoutta. Vähennä haaveilua ja tee jotain konkreettista.

 

KAKSONEN

Hanki itsellesi muuta ajateltavaa. Mielesi askartelee nyt jatkuvasti yhden ja saman pulman parissa, eikä se tee sinulle hyvää. Lähde liikkeelle omista toiveistasi.

 

RAPU

Keskity huoltamaan tärkeää ihmissuhdetta. Laadi suunnitelmia lähitulevaisuudelle yhdessä rakkaasi kanssa. Yhteinen laatuaika tekee ihmeitä.

 

LEIJONA

On aika päästää höyryjä ulos. Muuten paineet pääsevät kasvamaan turhan suuriksi, mikä johtaa ennemmin tai myöhemmin yhteenottoihin läheistesi kanssa.

 

NEITSYT

Lähde mukaan uuteen projektiin, joka kiehtoo sinua. Opit tänään jotain uutta sekä itsestäsi että maailmasta ympärilläsi. Se auttaa seuraavan ratkaisusi tekemisessä.

 

VAAKA            

Ole hyvä kuuntelija. Pidä suunnitelmasi toistaiseksi omana tietonasi, sillä vielä ei ole sopiva hetki niiden jakamiseen. Sinulla on runsaasti aikaa.

 

SKORPIONI

Älä päästä vihaa niskan päälle. Kanavoi energiasi johonkin kehittävään. Hermostuminen tekisi vain hallaa orastavalle kumppanuudelle.

 

JOUSIMIES

Tarkastele tilannettasi ja mieti, oletko matkalla oikeaan suuntaan. Muutoksia on tehtävä nyt, jos et ole menoon tyytyväinen. Pidä silmäsi auki.

 

KAURIS

On hyvä päivä nauttia olostasi kotona. Noudata erityistä varovaisuutta ulkona, etenkin liikenteessä. Perhepiirissä nousee esiin erimielisyyksiä.

 

VESIMIES

Työrintamalle on luvassa jotain uutta ja yllättävää. On aika ottaa haasteet vastaan ja ylittää itsesi. Mieti, oletko valmis ottamaan lisää vastuuta kantaaksesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla