Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Nyt ei ole aika lykätä hommia huomiseen. Ole sinnikäs ja sulje kaikki epäolennainen mielesi ulkopuolelle. Satsauksesi kantaa hedelmää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

JOUSIMIES

Mieti, minkälaisia viestejä lähetät ympäristöösi. On tärkeää, että olet ajan tasalla tapahtumista. Kysy sinnikkäästi lisää, kunnes kaikki on sinulle selvää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Reipas asenne tekee ihmeitä. Älä jää murehtimaan yksittäistä takaiskua, vaan siirrä huomiosi sinne, missä siitä on hyötyä.

 

VESIMIES

Ota haasteet vastaan. Sinun ei kannata nyt päästää itseäsi liian helpolla. Vaadi enemmän ja ylläty iloisesti lopputuloksesta.

 

KALAT

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Määrätietoisuutesi vie sinut läpi mistä tahansa haasteista. Päivä tarjoaa houkutuksia, joihin kannattaa suhtautua varauksella.

 

OINAS

Tee parhaasi ja katso, mihin se riittää. Älä anna kriittisen ihmisen lannistaa sinua sanoillaan. Pidä puoliasi tarvittaessa ja hiljennä negatiiviset puheet.

 

HÄRKÄ

Usko itseesi, niin taustajoukkoja ilmaantuu kyllä. Sinulla on kaikki tarvittava onnistuaksesi suunnitelmissasi. Anna mielikuvituksesi lentää ja haaveile rajattomasti.

 

KAKSONEN

Sinulla on nyt riittämiin lupaavia tilaisuuksia, joista valita parhaat päältä. Älä päästä ketään sotkemaan suunnitelmiasi. Luota vaistoosi.

 

RAPU

Päästä mielikuvituksesi valloilleen. Haaveesi näyttävät sinulle, mihin suuntaan kannattaa lähteä seuraavaksi. Jotain merkittävää on nyt aluillaan.

 

LEIJONA

Pidä hauskaa hyvässä seurassa. Vedät nyt uusia ihmisiä puoleesi. Pidä silmällä raha-asioita ja jarruttele menoa tarvittaessa.

 

NEITSYT

Lähde tapaamaan uusia ihmisiä. On aika kokeille rohkeasti rajojasi ja oppia myös virheistä. Ota kaikki käänteet avoimin mielin vastaan.

 

VAAKA

Älä anna kenenkään asettaa sinulle rajoja. Päätät itse, mikä on sinulle mahdollista ja mitä kohti haluat pyrkiä. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla