Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Päivä sisältää haastavia tilanteita ja kohtaamisia erilaisten persoonien kanssa. Voit oppia paljon ja saada lähitulevaisuuden kannalta hyödyllistä tietoa.

KALAT

Tunnerikas selkkaus saa sinut ajattelemaan tiettyjä asioita uusiksi. On hyvä hetki istua alas kuuntelemaan ja vaihtamaan ajatuksia. Ole valmis muuttumaan.

OINAS

Ylireagoimista kannattaa välttää viimeiseen asti. Selviät hankalasta paikasta voittajana, jos pysyt rauhallisena ja muistat kuunnella muiden tarpeita. Varaa päivästä aikaa itsellesi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Impulsiivisia vetoja kannattaa nyt välttää. Mielesi voi muuttua piankin, eikä nyt ole aika lyödä lukkoon suuria suunnitelmia. Anna itsellesi aikaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Pidä tunnemyrskyt erillään työasioista. Pyri olemaan tehokas kaikessa, mihin ryhdyt. Kiittelet omaa sinnikkyyttäsi vielä myöhemmin.

RAPU

Kokeile suunnanvaihdosta ja katso, mihin se johtaa. On hyvä hetki ottaa riskejä ja testata erilaisia asioita. Löydät itsestäsi uuden puolen.

LEIJONA

Älä jätä mitään puolitiehen tänään. Kerää sisusi ja paahda myös hankalien hetkien läpi sen avulla. Saat yllättävän avuntarjouksen tuttavalta.

NEITSYT

Optimismisi on tarttuvaa laatua. Vedät tänään paljon positiivista huomiota puoleesi. On otollinen hetki uuden harrastuksen tai projektin aloittamiselle.

VAAKA

Älä laske automaattisesti sen varaan, että muilla on aikaa ja resursseja auttaa sinua. Tarjoa ratkaisuja sen sijaan, että latoisit pöydälle lisää ongelmia.

SKORPIONI

Kärsivällisyys palkitaan tänään. Yksityiskohdilla on väliä, joten pyri olemaan valpas joka tilanteessa. Muista huomioida sinulle tärkeitä ihmisiä.

JOUSIMIES

Nyt ei ole aika luopua leikistä. Yksittäinen takaisku voi olla opettavainen kokemus. Ammenna siitä motivaatiota eteenpäin jatkaaksesi.

KAURIS

Päivä voi sisältää tunnekuohuja. Älä kuuntele liikaa muiden mielipiteitä. Hyväksy se, ettet voi olla kaikille samanaikaisesti mieliksi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla