Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Älä anna pienen takaiskun määrittää koko päivääsi. Tänään voit keskittyä nauttimaan olostasi. Keskity kaikkeen siihen, mikä on elämässäsi kohdillaan.

KALAT

Ystävällisyydellä pääset tänään pitkälle. Muut huomioon ottava käytös on paras valttisi myös hankalien ihmisten parissa. Tutustut kiinnostavaan tyyppiin.

OINAS

Kova työ palkitaan enemmin tai myöhemmin. Lähde täysillä mukaan uuteen projektiin, joka saattaa sekä kiinnostaa että pelottaa. Seuraa vaistoasi.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Asiat liikkuvat tänään äkisti eteenpäin. Älä hidasta tahtia nyt, kun uusi projekti on lupaavasti aluillaan. Paina kuulemasi viisaat sanat mieleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Pien mietintätauko olisi paikallaan. Älä anna hämmentävän selkkauksen eksyttää sinua polultasi. Pilko ensitöiksesi urakka mielessäsi osiin.

RAPU

Ole reilu kaikkia kohtaan, niin voit odottaa samaa myös omalle kohdallesi. Nyt ei ole aika ottaa riskejä ja tehdä päätöksiä pelkkien aavistusten varassa.

LEIJONA

Älä jätä leikkiä kesken yksittäisen takaiskun vuoksi. Kysymyksiä voi nousta esiin, mutta anna niiden vain johdattaa sinua oikeaan suuntaan. Usko itseesi ja asiaasi.

NEITSYT

Päivä tuo mukanaan silmiä avaavan muutoksen. On aika kiinnostua uusista asioista ja tutustua ihmisiin. Ihmissuhteissa myllertää lupaavasti.

VAAKA

Ajoitus on tänään kaikki kaikessa etenkin raha- ja työasioissa. Pidä kiinni sovituista jutuista. Pelaa varman päälle ja jätä seikkailut toiseen kertaan.

SKORPIONI

Mahdollisuuksia osuu tänään kohdallesi niin paljon, että sinulla saattaa olla vaikeuksia valita. Pelaamalla korttisi oikein voit auttaa myös muita.

JOUSIMIES

Tee tänään ratkaisut logiikkaan nojaten. Tunteesi vain heittelisivät sinua sinne tänne, jos annat niille vapaat kädet. Anna pölyn laskeutua välillä.

KAURIS

Tapaat inspiroivan tyypin, joka voi auttaa sinua seuraavan tienviitan löytämisessä. On aika avartaa maailmankuvaasi. Ilmassa on romantiikkaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla