Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Hoida käytännön asiat kuntoon. Kysy asiantuntijan neuvoa ennen suuren päätöksen tekemistä. Anna tilaa romantiikalle ja yllätyksille.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Mene avuksi ystävälle, joka tarvitsee sinua. Saat energiaa rakkaittesi seurasta. Ota etäisyyttä ihmisiin, jotka käyvät hermoillesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Älä hermostu saamastasi palautteesta. Yksittäisen kommentin ei pidä antaa pilata päivääsi. Keskity hyödyntämään rakentavaa kritiikkiä.

 

HÄRKÄ

Kääri hihat ja tartu hommiin. Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi tänään. Ole rehellinen niin itsellesi kuin läheisillesikin.

 

KAKSONEN

Mieti, mitä haluat lähitulevaisuudelta. On tullut aika tehdä ratkaisevia siirtoja. Ihmissuhderintamalle on luvassa yllätyksiä.

 

RAPU

Päivä on otollinen syvällisille keskusteluille läheisesi kanssa. Onnistut tekemään jotain, mikä inspiroi myös muita liikkeelle. Saat apua yllättävältä taholta.

 

LEIJONA

On otollinen aika ottaa askel eteenpäin ihmissuhteissa. Päivä on täynnä mielenkiintoisia keskusteluja ja inspiroivia hetkiä. Anteliaisuuttasi kiitellään.

 

NEITSYT

Lähde viihtymään hyvien tyyppien seuraan. Joku lähipiiristäsi on mustasukkainen saamastasi huomiosta. Ole huomaavainen häntä kohtaan.

 

VAAKA            

Keskitä kaikki energiasi tärkeimpään tavoitteeseesi. Nyt ei ole aika vilkuilla sivuille. Ota haaste vastaan ja etsi itsestäsi uusia puolia.

 

SKORPIONI

Pidä ajatuksesi itselläsi toistaiseksi. Nyt ei ole paras mahdollinen hetki mielipiteiden julkistamiseen. Ole tarkkana myös sosiaalisessa mediassa.

 

JOUSIMIES

On aika miettiä työkuvioita. Punnitse tilannettasi ja pidä silmät auki otollisten haasteiden varalta. Olet saattanut päästä tylsistymään.

 

KAURIS

Älä anna periksi epävakaiden aikojen lannistamana. Tilanne saattaa olla sekava, mutta parempaa on tiedossa. Pidä itsestäsi ja omaisuudestasi huolta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla