Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Hoida asiat itse, jos haluat nähdä tapahtumissa vauhtia. Ilman sinun aloitettasi mikään ei liiku tänään eteenpäin. Ole valmis laittamaan itsesi likoon.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Ilmassa on positiivisia muutoksia. Ota haltuun uusi taito tai tutustu ihmiseen, joka tulee täysin erilaisesta taustasta kuin sinä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Ole hienotunteinen vaikeasta aiheesta puhuessasi. Tänään vaaditaan varovaisuutta. Joku lähipiirissäsi tarvitsee olkapäätä.

 

SKORPIONI

Älä jätä mitään puolitiehen. On tärkeää, että pidät kiinni sovituista asioista. Hoida velvollisuutesi moitteettomasti, niin voit odottaa samaa myös muilta.

 

JOUSIMIES

Sinulla on nyt vaihtoehtoja, joista valita. Älä jää jumiin tilanteeseen, jossa olosi on tukala. Muista ajatella myös omaa parastasi.

 

KAURIS

Ota muutokset avosylin vastaan. Uudet tuulet puhaltavat, mikä tekee sinulle hyvää. Hoida sovitut jutut pois alta aikataulujen puitteissa.

 

VESIMIES

Mieti tarkkaan, mihin olet ryhtymässä. Perusteellinen suunnitelma on nyt kaikki kaikessa. Pidä tasainen tahti yllä, niin pääset tavoitteisiisi.

 

KALAT

Älä lyttää sinulle heitettyä ideaa suoralta kädeltä. Hullultakin tuntuvaa ajatusta voi kehitellä eteenpäin. Seuraa vaistoasi ratkaisuja tehdessäsi.

 

OINAS

Laadi suunnitelmia tulevaa varten. Vanha tuttu palaa elämääsi ja muistuttaa sinua tärkeästä asiasta. Itseluottamus avaa tänään ovia.

 

HÄRKÄ

Tarpeesi ja mielihalusi eivät välttämättä kohtaa tänään. Yritä kuunnella järjen ääntä ja tehdä ratkaisuja, jotka eivät mutkista elämääsi tarpeettomasti.

 

KAKSONEN

Rehellisyys vie pitkälle. On hyvä hetki elämäntyylimuutoksille. Seuraa vastikään syttynyttä kipinää, joka johdattaa sinua oikeaan suuntaan.

 

RAPU

Lähde tekemään jotain arvokasta. Saat aikaan jotain merkittävää, jos seuraat rehellisesti sydäntäsi. Päivä on täynnä yllätyksiä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla