Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Älä anna negatiivisuuden ottaa valtaa. Kanavoi energiasi sinne, missä siitä on sinulle iloa. On aika rakentaa uutta ja ideoida ennakkoluulottomasti tulevaa.

LEIJONA

Sinulle syntyy nyt ideoita lupaavaa vauhtia. Ajatuksesi saattavat vaikuttaa kaukaa haetuilta joidenkin mielestä. Ole valmis keskustelemaan ja avaamaan maailmaasi.

NEITSYT

Järjestele paperit ja muut käytännön asiat kuntoon. Pidä huolta itsestäsi etenkin, jos olet liikekannalla. Päivä saattaa sisältää kiirettä ja unohtelua.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Anna muutosten tulla omassa tahdissaan. Pidä silmällä rahojasi ja punnitse tarkkaan, onko hetki sopiva suurelle hankinnalle. Kohtuus on avainsana.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Tänään on parasta edetä yksi askel kerrallaan. Anna ihmissuhteissa muille paljon tilaa ja aikaa ilmaista itseään. Kuunteleminen vie pitkälle.

JOUSIMIES

Tilannetaju pelastaa sinut nololta tilanteelta. Mielesi askartelee uuden projektin parissa. Pidä silmät auki otollisten tilaisuuksien varalta, sillä onni voi potkia sinua tänään.

KAURIS

Nauti ajasta omissa oloissasi. Akkujen lataaminen urheiluharrastuksen tai hyvän kirjan parissa on tervetullutta. Ota oma tilasi ja kerro rohkeasti, mitä tarvitset.

VESIMIES

Tunteesi kuohahtavat tänään helposti, jos kohtaat epämiellyttäviä yllätyksiä. Pidä jalat maassa ja ajatukset olennaisessa. Ilmassa on romantiikkaa.

KALAT

Kiinnitä huomiota terveyteesi. Jos jokin asia mietityttää, hanki siihen varmuus sen pidempään odottamatta. Mielenrauhasi on panostuksen arvoinen.

OINAS

Älä valuta energiaasi hukkaan murehtimalla asioita, joihin et voi vaikuttaa. Väitteleminen ikuisuuskysymyksestä ei kannata. Keskity sen sijaan hyvinvointiisi.

HÄRKÄ

Käy vaihtoehtojasi läpi. On hyvä hetki tehdä päätöksiä tulevaisuutesi suhteen. Muokkaa rutiinisi sellaisiksi, jotka palvelevat sinua parhaiten.

KAKSONEN

Heittäydy kekseliääksi ja testaa uusia toimintatapoja ennakkoluulottomasti. Ihmissuhteet vievät tänään valtaosan huomiostasi. Varaa sinulle ja läheisellesi yhteistä aikaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla