Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

RAPU

Kerro lähipiirillesi, mitä mielessäsi liikkuu. Positiiviset käänteet ovat aivan nurkan takana, älä siis anna yksittäisen takaiskun lannistaa. Parempaa on luvassa.

LEIJONA

Toimi niin kuin parhaaksi näet. Päivä saattaa tarjota yllättävää lisätietoa. Muokkaa epäröimättä suunnitelmiasi uusiksi, jos muutat mielesi.

NEITSYT

Päivän tapahtumat muuttavat mielesi tärkeän asian suhteen. Tänään kannattaa olla varhain ja valppaana liikkeellä. Tapaat vanhoja tuttuja.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

VAAKA

Tänään on parasta pitää matalaa profiilia. Pidä uteliaat kyselijät loitolla tekemällä selväksi, missä rajat kulkevat. Satsauksesi alkaa kantaa hedelmää.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

SKORPIONI

Saat tänään uutta tietoa, joka saattaa vaikuttaa suunnitelmiisi. Joustavuus on nyt tärkeää. Vanha tuttu palaa jälleen näköpiiriin.

JOUSIMIES

Hoida yksityiskohtiin liittyvät asiat itse. Kommunikaatio saattaa tökkiä tänään, eikä vahinkojen korjailu välttämättä ole helppoa. Kuunteleminen on tärkeintä.

KAURIS

Tee asiat omalla tavallasi. Kotisi kiittelee sinua pienestä kasvojenkohotuksesta. Avoin ihmissuhdekeskustelu puhdistaa ilmaa.

VESIMIES

Sinulla on syytä juhlistaa saavutuksiasi tai kiitellä itseäsi muuten. Hemmottele itseäsi parhaaksi katsomallasi tavalla. Ilmassa on romantiikkaa.

KALAT

Ryhdy uuteen urakkaan ajatuksella. Huolellinen suunnittelu vie jo pitkälle. Kuuntele avoimin mielin myös kokeneemman neuvoja.

OINAS

Pidä ajatuksesi omana tietoasi. Vältät turhan draaman suodattamalla sanasi ja odottamalla pölyn laskeutumista. Nyt on hyvä hetki rauhoittumiseen omissa oloissasi.

HÄRKÄ

On hyvä hetki aloittaa uusi projekti. Päivä tarjoaa inspiraatiota uuden ihmisen tai ympäristön muodossa. Muista levätä ja pitää huolta tasapainoisesta ruokavaliosta.

KAKSONEN

Älä luovu leikistä yksittäisen takaiskun vuoksi. Päivä kysyy suunnitelmallisuutta ja sinnikkyyttä. Tavoitteesi ovat lähempänä kuin arvaatkaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla