Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAKSONEN

Katso tarkkaan, mitä tulet luvanneeksi. Kukaan muu ei hoida velvollisuuksiasi puolestasi tänään. Kanna vastuusi ja ole rehellinen joka käänteessä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Sinun on aika lähteä liikkeelle. Jahkailun on loputtava, sillä muuten sinulta saattaa mennä jotain olennaista ohi. Pidä silmät auki.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

LEIJONA

Tiedosta rajasi ja turvaudu hoksottimiisi. Älä ota tarpeettomia riskejä tänään. Tarkastele vaihtoehtojasi kaikessa rauhassa.

 

NEITSYT

Saat hyviä vinkkejä kokeneemmalta tyypiltä. Voit sen jälkeen yhdistellä omaa juttuasi kuulemaasi. Kokeile uusia asioita ennakkoluulottomasti.

 

VAAKA            

Käytä päätäsi. Nokkeluudella pääset eteenpäin hankalasta tilanteesta. Älä anna kenenkään sanella sinulle kohtuuttomia ehtoja.

 

SKORPIONI

Käy läpi vaihtoehtojasi. On hyvä hetki kokeilla uusia asioita ja ottaa riskejä. Pidä silmällä innokkaimpia kilpailijoitasi.

 

JOUSIMIES

Pidä salaisuudet itselläsi. Sovituista asioista ei pidä luistaa. Osoita olevasi luotettava, niin saat reilua kohtelua myös omalle kohdallesi.

 

KAURIS

On aika tutustua uusiin ihmisiin. Nyt on oikea hetki ystävyyden tai romanssin syttymiselle. Myös töiden puolella yhteistyö luistaa.

 

VESIMIES

Avaa silmäsi ja tarkastele, mitä ympärilläsi on meneillään. Käänny läheisen ihmisen puoleen neuvoja tarvitessasi. Hän saa sinut uusiin ajatuksiin.

 

KALAT

Sinulla on edessäsi suuria muutoksia. Sinun on oltava tarkkana joka käänteessä. Yksityiskohdilla on tänään erityisen paljon arvoa.

 

OINAS

On hyvä hetki lähteä uusiin maisemiin. Tarvitset raikkaita tuulia ja tilaa ajatuksillesi. Mieti vaihtoehtojasi ja laadi kaikessa rauhassa strategioita.

 

HÄRKÄ

Saat aikaan positiivisia muutoksia vaivattomasti tänään. Ole oma itsesi ja suuntaa huomiosi asioihin, jotka ovat jo valmiiksi hyvällä tolalla. Valmistaudu yllätyksiin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla