Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Avaa silmäsi, sillä ympärilläsi on meneillään valtavasti kiinnostavia asioita. On aika pohtia elämäntapamuutoksia. Pienikin ryhtiliike tekee hyvää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Luota vaistoosi luoviessasi tietäsi hankalan tilanteen läpi. Olet tekemisissä haastavan ihmisen kanssa, eikä ongelmiin välttämättä löydy järjellisiä ratkaisuja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Ota selvää siitä, mitä sinulta odotetaan. Joku vaatii sinulta nyt suuria. Käänny luotettavan tyypin puoleen, jos neuvojen tarve iskee.

 

LEIJONA

Seuraa intohimoista puoltasi, niin päädyt kiehtovien asioiden äärelle. On aika heittäytyä ja kiinnosta uusista kuvioista. Jännitys tekee sinulle hyvää.

 

NEITSYT

Asenteenmuutos olisi paikallaan. Kokeile erilaista lähestymistapaa tuttuun ongelmaan ja ylläty iloisesti sen vaikutuksista. Uudet maailmat avautuvat sinulle tänään.

 

VAAKA            

Lähde uusiin maisemiin tai kokeile jotain erilaista pienemmässä mittakaavassa. Ota vastaan terveelliseen elämään kannustava haaste ruokavalion tai liikunnan muodossa.

 

SKORPIONI

Varo yliampumista etenkin raha-asioissa. Nyt on oltava liikkeellä tylsällä asenteella ja tehtävä sellaisia ratkaisuja, joiden tiedät varmuudella toimivan.

 

JOUSIMIES

Älä päästä tulehtunutta tilannetta pahenemaan. Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi ja tehdä asialle jotain. Johtajan rooli lankeaa nyt sinulle.

 

KAURIS

Seuraa sydäntäsi. Ole valmis sopeutumaan uusiin tilanteisiin, sillä päivä ei säästele yllätyksiä. Usko asiaasi, jos se todella on lähellä sydäntäsi.

 

VESIMIES

Anna jokaisen tehdä oman mielensä mukaan. Keskity pitämään yllä tasapainoa ja vaalimaan harmoniaa. Sinulla on paljon sellaista, mistä voit olla kiitollinen.

 

KALAT

Virheistä voi ottaa opiksi sen sijaan, että rankaisisit itseäsi niistä. Myös huumori auttaa asioiden käsittelemisessä. Ole itsellesi armollinen.

 

OINAS

Aloita muutokset itsestäsi. Suuntaa sinne, mihin vaistomaisesti tunnet vetoa. On aika keräillä uusia kokemuksia ja mielenkiinnon kohteita.

Sisältö jatkuu mainoksen alla