Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

OINAS

Tunteet nousevat tänään pintaan. Olet tekemisissä oikuttelevan ihmisen kanssa. Ole jatkuvasti tarkkana ja punnitse huolella sanojasi.

HÄRKÄ

Diplomatia on tänään tarpeen. Pääset tiukastakin paikasta kunnialla eteenpäin, kunhan olet reilu kaikkia kohtaan ja otat jokaisen mielipiteet huomioon.

KAKSONEN

Ole reilu ja suoraselkäinen joka tilanteessa. Joku saattaa testata kärsivällisyyttäsi tempuillaan tänään. Selviät voittajana pysymällä rauhallisena.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

RAPU

Tartu ojennettuun tilaisuuteen. Sinulla ei ole mitään syytä piilotella muiden varjoissa tänään. Suuntaa sinne, minne vaistosi sinut ohjaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

LEIJONA

Kotisi kaipaa hieman huomiota. Kevätsiivous voi tehdä ihmeitä mielialallesi. On hyvä hetki laittaa kiertoon tarpeetonta tavaraa.

NEITSYT

Anna mielenkiintoisen keskustelun viedä mukanaan ja avartaa maailmaasi. Saat idean, joka on eteenpäin kehittelemisen arvoinen. Ilmassa on romantiikkaa.

VAAKA

Pääset tänään monta askelta eteenpäin suunnitelmissasi. Heittäydy luovaksi ja kokeile huviksesi jotain uutta. Hullutkin ideat kannattaa testata läpi.

SKORPIONI

Sattuma tutustuttaa sinut ihmiseen, joka osoittautuu kiinnostavaksi tyypiksi. Häneen kannattaa pitää yhteyttä. Pidä raha-asioita silmällä.

JOUSIMIES

Joku yrittää käyttää sinuun epäreiluja temppuja. Älä anna periksi manipuloinnille. Kuuntele vaistoasi, jos se varottaa sinua uuden tuttavan suhteen.

KAURIS

Nopea reagointi on tänään hyvä juttu. Päivä sisältää vauhdikkaita käänteitä, jotka eivät juurikaan jätä aikaa miettimiseen. Aloita muutokset itsestäsi.

VESIMIES

Kaukaiset muistot palaavat mieleesi. Sinun on aika satsata täysillä hyvinvointiisi. Tee ratkaisuja sen perusteella, mikä on parhaaksi juuri sinulle.

KALAT

Älä johda ketään harhaan. Totuus nousee pintaan ennemmin tai myöhemmin. Voit olla samaan aikaan sekä diplomaattinen että rehellinen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla