Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

OINAS

Tunteet pääsevät purkaantumaan, ellet ole tarkkana. Selvitä väärinkäsitykset pois alta nopeasti. Tarjoa ratkaisuja vaikeisiin hetkiin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

HÄRKÄ

Energiallesi on tänään käyttöä. Älä takerru epäolennaisiin pikkuseikkoihin, vaan muista katso kokonaiskuvaa. Tapaat ihmisen, josta voi olla sinulle paljon apua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAKSONEN

Ole tarkkana siitä, mihin lupaudut mukaan. Joku pyytää nyt apuasi innokkaasti, ja saattaa puhua pääsi pyörälle. Muista, että sinulla on hommaa omastakin takaa.

 

RAPU

Sinulla on tarkkoja näkemyksiä, joista on paljon iloa tänään sekä itsellesi että muille. Maalaisjärki pelastaa sinut kiperästä tilanteesta. Pidä elämäsi yksinkertaisena.

 

LEIJONA

On aika kiinnostua uusista asioista ja tavata ihmisiä. Pidä silmällä rahankäyttöäsi, sillä hetki ei ole sopiva törsäämiselle. Säästä pahan päivän varalle.

 

NEITSYT

Lähde tutkimaan uusia kuvioita. Riskinotto ja uudet kontaktit kuuluvat päivään. Käänny ammattilaisen puoleen, jos tarvitset neuvoa.

 

VAAKA            

Älä panttaa tunteitasi. Läheisesi auttaa sinua mielellään pulmissasi. Olisi virhe aliarvioida hänet ja jäädä yksin huoltesi kanssa.

 

SKORPIONI

Erimielisyydet saattavat paisua tänään nopeasti riidaksi. Älä hyväksy kohtuutonta käytöstä, vaan muista pitää puoliasi. Ehdota käytännönläheisiä ratkaisuja.

 

JOUSIMIES

Anna mielikuvituksesi vaeltaa, sillä haaveilu tekee nyt hyvää. Rajat selviävät sinulle myöhemmin. Nyt kannattaa uskaltaa etsiä haasteita.

 

KAURIS

Anna kodillesi uusi ilme. Muutoksia on luvassa myös perhesuhteissasi. Kunnianhimoiset projektit lähtevät nyt helposti liikkeelle.

 

VESIMIES

Uudet haasteet vetävät sinua puoleensa. Älä ota tarpeettomia riskejä etenkään matkustaessasi. Turvallisuus on pääasia myös työasioissa.

 

KALAT

Joku paljastaa tänään salaisuuden. Älä levitä juttua eteenpäin, sillä juoruilu ei anna sinusta hyvää kuvaa. Osoita olevasi luotettava.

Sisältö jatkuu mainoksen alla