Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

Tarjoa apuasi tuttavalle, joka on joutunut hankalaan välikäteen. Tarkkanäköisyydestäsi on tänään paljon hyötyä. Ole aikaisin liikkeellä.

OINAS

Pidä mielesi avoimena. Positiivinen asenne riittää sivuuttamaan syntymäisillään olevan riidan. Vie huomiosi tilanteen hyviin puoliin.

HÄRKÄ

Tunnepitoinen selkkaus voi muuttaa kertaheitolla päiväsi suunnan. Älä anna sen sanella kaikkea uusiksi. Päivästä muodostuu tuottelias.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Hoida lupaamasi asiat ajoissa. Asioiden huomiseen lykkääminen tai todellisuuden pakeneminen muussa muodossa aiheuttaa lähinnä stressiä. Ota itseäsi niskasta kiinni.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Pääset tutustumaan kiinnostavaan tyyppiin. Teillä on paljon opittavaa toisiltanne. On aika tutustua uusiin asioihin ja haastaa itseäsi.

LEIJONA

Keskity siihen, mikä on tärkeää itsellesi. Onnellisuutesi on panostamisen arvoinen. On tullut aika satsata siihen myös taloudellisesti tai ajallisesti enemmän.

NEITSYT

Voit saada paljon aikaan tänään, mutta pidä siinä sivussa huolta myös itsestäsi. Hyvinvointiasi ei pidä uhrata elämäsi muiden osa-alueiden vuoksi.

VAAKA

Kerää ympärillesi kannustavaa porukkaa. Seura tekee ihmeitä motivaatiollesi. Älä anna periksi tyypille, joka vaatii sinulta liikoja.

SKORPIONI

Kiirehtimiseen ei ole mitään tarvetta tänään. Etene asioissa omassa tahdissasi. Tarjoamasi positiivinen palaute saa ilahtuneen vastaanoton.

JOUSIMIES

Ilmassa on hämmennystä. Ole kärsivällinen, sillä moni asia voi viedä tänään suunniteltua enemmän aikaa. Muista, ettet voi hallita kaikkea.

KAURIS

Tilannetaju on tänään tarpeen. Ole kuulolla, kun läheisesi haluaa puhua hänen mieltään painavasta asiasta. On uusien alkujen aika.

VESIMIES

Mieti, onko raha-asioissa jotain, minkä voisit tehdä eri tavalla. Läheltäsi saattaa löytyä avuliaita neuvojia. Ota kokeneempien vinkit vastaan

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla