Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

JOUSIMIES

Muista, mihin olet matkalla. On hyvä hetki hidastaa tahtia ja miettiä, mitkä ovat tärkeimmät tavoitteesi. Panosta terveellisiin elämäntapoihin.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAURIS

Hoida tekemättömien asioiden listaa lyhyemmäksi. Nyt on aika olla jatkuvasti liikkeessä ja etsiä vauhdilla ratkaisuja kysymyksiin. Älä takerru mitättömiin yksityiskohtiin.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VESIMIES

Joustavuus on tänään valttia. Olet tekemisissä värikkäiden persoonien kanssa. Voit oppia heiltä paljon, jos asenteesi on oikea.

 

KALAT

On aika tehdä valintoja. Älä jää ikuisuuksiin roikkumaan mahdollisuuksien välillä, vaan omistaudu yhdelle asialle kerrallaan. Päättäväisyys on nyt tarpeen.

 

OINAS

Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä. Saat ympäriltäsi paljon neuvoja, jotka kannattaa suodattaa huolella. Valikoi sanasi tarkkaan.

 

HÄRKÄ

Keskity omaan juttuusi. Olet aikeissa sotkeentua kuvioon, joka ei oikeastaan kuulu sinulle. Ota etäisyyttä tarpeettomaan draamaan.

 

KAKSONEN

Pidä ajatuksesi positiivisen puolella. Optimistinen asenne avaa ihmeen paljon ovia tänään. Ole valmis heittäytymään uuteen ja haastamaan itseäsi.

 

RAPU

Pysy rauhallisena joka tilanteessa. Diplomatian keinoilla selviät päivästä voittajana. Varo dramatisointia ja muista kisailla vain itseäsi vastaan.

 

LEIJONA

On aika pitää hauskaa. Varaa päivästä aikaa rennosti ottamiselle hyvässä seurassa. Tasapaino työn ja huvin välillä on kaikki kaikessa.

 

NEITSYT

Tartu ojennettuun tilaisuuteen. Kerää pöytään faktat ja perusta päätöksesi niille. Nyt ei ole aika harhautua sivuteille juorujen takia.

 

VAAKA

Tarkkaile kaikkea, mitä ympärilläsi tapahtuu. Tarjolla on arvokasta tietoa, joka kannattaa painaa mieleen. Muista pitää huolta itsestäsi.

 

SKORPIONI

Saavutuksesi saattavat kylvää ympärilleen myös kateutta. Älä anna sen häiritä menoasi. Keskity ihmisiin, jotka tukevat sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla