Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

SKORPIONI

Lähde uusiin maisemiin tuulettumaan. Myös oikea seura tekee ihmeitä. Tärkeintä on, että saat virkistävää ajateltavaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

JOUSIMIES

Ota muutokset vastaan avoimin sylin. Sinun on aika keskittyä hyvinvointiisi ja rentoutumiseen. Pieni hemmottelu voisi olla nyt paikallaan.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KAURIS

Muutoksia on luvassa. Älä jää uimaan vastavirtaan, vaikka et olisi kaikesta uudesta mielissäsi. Ole avoin ehdotuksille ja rakentavalle kritiikille.

 

VESIMIES

Aloita muutokset itsestäsi. Nyt on turha odotella, että joku muu käärisi hihat ja lähtisi liikkeelle puolestasi. Saat mieltä piristäviä kehuja.

 

KALAT

Pidä huolta terveydestäsi. Psyykkinen ja fyysinen jaksamisesi menee kaiken muun edelle. Satsaa tasapainoiseen ruokavalioon ja piristävään liikuntaan.

 

OINAS

Satsaa itseesi. Nyt on hyvä hetki uuden oppimiselle ja kehittymiselle. Ilmassa on romantiikkaa. Anna elämästäsi tilaa uudelle ihmiselle.

 

HÄRKÄ

Luota vaistoosi, sillä se vie sinut oikeiden ihmisten seuraan. Ota opiksi päivän tapahtumista. Tarkkaileminen on nyt tärkeää.

 

KAKSONEN

Mieti strategiaasi uusiksi. Pienillä kohennuksilla voit saada paljon hyvää aikaan. Kysy lisää, jos jokin haiskahtaa epäilyttävältä.

 

RAPU

Satsaa ihmissuhteisiin. Joku lähipiirissäsi kaipaa nyt erityisen paljon huomiota ja läsnäoloa taholtasi. Ilmassa on romantiikkaa.

 

LEIJONA

Ota tärkeä asia puheeksi diplomaattisissa merkeissä. Luota tilannetajuusi ja odota oikeaa hetkeä. Yhteisymmärrys on kaiken hyvän alku.

 

NEITSYT

Stressi pääsee yllättämään, jos liioittelet rahan kanssa. Lykkää suuret investoinnit myöhemmäksi. Anna kodillesi uusi ilme raivaamalla paikkoja.

 

VAAKA

Kanavoi energiasi oikeaan kohteeseen. Tänään on tärkeää, että osaat keskittyä olennaiseen. Älä unohda hauskanpitoa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla