Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VAAKA            

Kerro, mitä mielessäsi liikkuu. On aika etsiä konkreettisia ratkaisuja, jotka vievät sinua eteenpäin. Älä anna kenenkään pidätellä sinua.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

SKORPIONI

On aika jättää menneet taaksesi. Edessäsi on jotain paljon jännittävämpää, joka ansaitsee kaiken huomiosi. Avaa ovi uusille asioille ja ihmisille.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

JOUSIMIES

Kuuntele tarkkaan, mitä sinulle kerrotaan. Liikkeellä on tietoa, joka on syytä tarkistaa kahdesti. Terve annos epäluuloa olisi nyt paikallaan.

 

KAURIS

Pidä hyvää huolta itsestäsi. Riittävä uni, tasapainoinen ruokavalio ja liikunta ovat arkesi peruspilarit, joiden kanssa ei kannata leikitellä. Pieni ryhtiliike tekee hyvää.

 

VESIMIES

Hoida paperihommat kuntoon. Järjestelmällisyys on ainoa keino päästä asioissa eteenpäin. Kohdallesi osuu loistava mahdollisuus.

 

KALAT

Pidä mielesi avoimena. Vastaan hankaaminen johtaa vain ongelmiin. Voit kuunnella ja olla utelias myös heittämättä periaatteitasi menemään.

 

OINAS

Älä jätä mitään onnen varaan. Kyse on omasta tulevaisuudestasi, ja se ansaitsee kaiken huomiosi. Uskalla sanoa ääneen, mitä toivot tulevalta.

 

HÄRKÄ

Tee jotain konkreettista tilannetta edistääksesi. Toimi kantavana voimana jäämättä odottelemaan, että joku muu ottaa ohjat käsiinsä. Teet vaikutuksen uuteen ihmiseen.

 

KAKSONEN

Päivä on täynnä tunnerikkaita tapahtumia. Kuuntele tarkkaan, minkälaisia toiveita läheisilläsi on. Hyvällä tahdolla löydätte yhteiset ratkaisut.

 

RAPU

Lähde liikkeelle. Joutilaisuus ei tee sinulle nyt hyvää. On aika aktivoitua tosissaan ja ottaa haltuun uusi projekti tai parikin.

 

LEIJONA

Tee omaa juttuasi välittämättä siitä, mitä muut tekevät. Seuraa sydäntäsi. Tänään voi olla vaikeaa ratkaista asioita pelkällä järkeilyllä.

 

NEITSYT

Muutos tulee tarpeeseen. Moni kysymys löytää tänään ratkaisunsa. Päivän tapahtumat voivat antaa sinulle uuden suunnan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla