Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KAURIS

Ota ohjat käsiisi. Kuuntele vaistoasi, jos se ohjaa sinua uuteen suuntaan. Uskaltaudu sanomaan ideasi ääneen ja ota kaikenlainen palaute vastaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VESIMIES

On aika ottaa merkittävä harppaus eteenpäin. Pidä kiinni sovituista jutuista ja hae tukea hyvistä päätöksistäsi. Älä anna minkään pidätellä sinua.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

KALAT

Saat kohdata kaikenlaisia vastaväitteitä tänään. Älä anna sen nakertaa hermojasi. Tiedät itse parhaiten, missä olet menossa.

 

OINAS

Löydät oikotien ulos stressaavasta tilanteesta. Sinulle tarjoutuu loistava tilaisuus, johon kannattaa tarttua epäröimättä. Uskalla ottaa riskejä.

 

HÄRKÄ

Älä allekirjoita mitään heppoisin perustein. Sinun on nyt tiedettävä tarkkaan, mihin olet sitoutumassa. Lykkää päätöksiä tarvittaessa myöhemmäksi.

 

KAKSONEN

Muista katsoa kokonaiskuvaa takertumatta epäolennaisiin yksityiskohtiin. Sinun ei tarvitse ehtiä kaikkialle samaan aikaan. Tärkeintä on, että pidät silmät auki.

 

RAPU

Olet parhaimmillasi luovan työn parissa. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja anna sen johdattaa sinua eteenpäin alkuvuoden haasteissa. Luovuus on valttia.

 

LEIJONA

Tee pari täsmäsiirtoa, joilla vuosi lähtee paremmin liikkeelle. Hyvin rullaava arki on kaiken hyvän alku. Satsaa vankkaan pohjaan, jolle voit rakentaa lisää.

 

NEITSYT

Loista omassa elementissäsi. Uskaltaudu näyttämään taitojasi tänään, ja nauti tilanteen tuomista eduista. Pidä myös huolta omasta jaksamisestasi.

 

VAAKA            

Mene tapaamaan ihmistä, jonka seurasta nautit poikkeuksetta. Pidä etäisyyttä kritisointiin taipuvaisiin tyyppeihin. Tarvitset nyt ennen kaikkea kannustusta.

 

SKORPIONI

Opit jotain olennaista sukulaiselta tai vanhalta ystävältä. Joku tekee sinulle ehdotuksen, joka kannattaa ottaa tosissaan. Kotona on luvassa muutoksia.

 

JOUSIMIES

Lykkää liikkeelle muutoksia. Kyseessä on luultavasti kotiin tai perheeseen liittyvä kysymys, joka on viimein löytämässä ratkaisuaan. Kärsivällisyys kannattaa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla