Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Päivä sisältää silmiä avaavia keskusteluja. Kuuntele kaikkea, mistä ympärilläsi puhutaan. Se auttaa sinua suuren päätöksen tekemisessä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

On aika antaa tilaa muutoksille. Tee uudistuksia sinne, missä niitä tarvitaan. Ole valmis päästämään irti menneisyyden lasteista.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

Kiinnitä enemmän huomiota ihmisiin, jotka ovat tukeneet sinua tilanteessa kuin tilanteessa. On hyvä hetki osoittaa kiitollisuutta kaikesta hyvästä elämässäsi.

 

SKORPIONI

Tee käytännönläheisiä ratkaisuja. Joku yrittää työntää sinua suuntaan, joka ei tunnu omaltasi. Sinun on kuunneltava itseäsi.

 

JOUSIMIES

Viehätysvoimasi voi avata tänään ovia. Neuvottele ja ole valmis tulemaan vastaan saadaksesi tahtosi läpi. On tärkeää, että pidät lupauksesi.

 

KAURIS

Ota ihmissuhdekysymykset käsittelyyn. On hyvä hetki pitkälle keskustelulle. Tulevaisuus ja valinnat ovat tänään pääteemoja.

 

VESIMIES

Vanhojen ystävien seura tekee hyvää. On aika palata menneisiin. Tapaat ihmisen, joka yllättää sinut ensihetkestä lähtien.

 

KALAT

Pidä silmät auki ja paina hyödyllisiltä tuntuvat yksityiskohdat mieleen. Saat muutoksia liikkeelle tänään. Ole valmis tarttumaan haasteeseen.

 

OINAS

Mene suoraan asiaan tänään. Kiertely väärässä tilanteessa saattaa mutkistaa kuvioita entisestään. Älä päästä väärinkäsityksiä syntymään.

 

HÄRKÄ

Joku heittää sinulle ehdotuksen, jota kannattaa harkita tarkkaan. Ota yksityiskohdista selvää ja lue pienellä präntätyt osiot huolella, jos olet allekirjoittamassa papereita.

 

KAKSONEN

Fyysinen haaste olisi paikallaan. On aika lähteä innostumaan uudesta urheilulajista tai palata vanhan harrastuksen pariin. Anna ajatustesi vaihtaa vapaalle.

 

RAPU

Kaverin auttaminen tekee hyvää myös itsellesi. Älä anna kenenkään kuitenkaan käyttää ystävällisyyttäsi hyväkseen. Tunne rajasi ja kunnioita niitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla