Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Joku yrittää sekaantua asioihisi. Ole tarkkana rajoistasi ja nouse tarvittaessa pitämään puoliasi. Älä anna periksi manipuloinnille tai painostukselle.

RAPU

Anna kaikkesi projektille, joka on lähellä sydäntäsi. Nyt on parasta pitää matalaa profiilia ja keskittyä itseesi. Älä anna liikaa painoarvoa muiden mielipiteille.

LEIJONA

Tarjoa apuasi sen verran, kuin tuntuu realistiselta. Yllättävä juttutuokio antaa sinulle ajattelemisen aihetta ja piristää mieltäsi. Kuulet kiinnostavan uutisen.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Tänään sinun on parasta lähteä liikkeelle itse, jos haluat saada asioihin vauhtia. Aloitteita on turha odottaa muiden taholta. Tajuat tänään jotain arvokasta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Olet saanut näköpiiriisi jotain kiinnostavaa. On aika ottaa haltuun uusi haaste. Kaikki ei suju nyt suunnitelmien mukaan, mutta lopputulos on ponnistelujesi arvoinen.

SKORPIONI

Tarkastele tilanteen positiivisia puolia, sillä niitä riittää. Yksittäinen takaisku ei määrittele sinua eikä suuntaasi. Anna vaistosi johdattaa sinua.

JOUSIMIES

Varo tuputtamasta kenellekään mielipiteitäsi tai omaa toimintastrategiaasi. Luota siihen, että kuunteleminen ja läsnäolosi ovat jo itsessään arvokkaita.

KAURIS

Sinun ei kannata jäädä nyt toimettomaksi. Kaikenlaiset haasteet ja hartiavoimia kysyvät projektit ovat nyt sinun heiniäsi. Joku kääntyy puoleesi avun tarpeessa.

VESIMIES

Muutos ei välttämättä ole nyt ratkaisu. Älä kiirehdi asioissa eteenpäin, vaan anna itsellesi aikaa. Kuulostele tunteitasi ja pura sydäntäsi läheisillesi.

KALAT

Lähde liikkeelle. Päättäväisyytesi vie sinut läpi päivän haastavista tilanteista. Jätä taivastelu muille ja ryhdy välittömästi etsimään ratkaisuja.

OINAS

Pidä kiinni sovituista jutuista ja noudata yhteisiä sääntöjä. Pääset pitkälle, kunhan paperiasiat ja käytännön kysymykset ovat hyvässä järjestyksessä.

HÄRKÄ

Raha-asiat ovat tänään pinnalla. Vältä välikäsi ja pyri hoitamaan hommat itse aina, kun se on mahdollista. Väärinkäsityksen vaara on olemassa.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla