Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

HÄRKÄ

Keskity yhteen asiaan kerrallaan. Sinnikkyytesi vie sinut läpi päivän tuomista haasteista. Läheisesi yllättää sinut uutisillaan.

KAKSONEN

Valppaus on tänään paras valttisi. Joku ei ehkä täytä odotuksiasi, ja saattaa jopa pettää luottamuksesi tiukan paikan tullen. Itsenäisyydestä on nyt iloa.

RAPU

Älä jää jumiin, vaan heittäydy luovaksi hankalassa tilanteessa. Väkipakolla puskeminen ei auta asiaasi. Ole valmis kuuntelemaan ja kokeilemaan jotain ihan muuta.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

LEIJONA

On tärkeää, että olet tilanteen tasalla ja otat kaikki osapuolet huomioon. Diplomaattinen asenne on parasta, mitä voit tarjota. Viehätysvoimasi avaa tänään ovia.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

NEITSYT

Päivästä muodostuu vauhdikas. Onni on nyt puolellasi kaikessa, mihin ryhdyt. Tarjoa neuvoa ystävälle, joka on tekemäisillään virhearviota.

VAAKA

Päivä tuo tullessaan kiinnostavan uutisen. Varaa sen prosessointiin aikaa. Odota kokonaiskuvan muodostumista ennen johtopäätösten vetämistä.

SKORPIONI

Älä jää kiertämään kehää turhaan sanaharkkaan. Ole tarkka sanoja valitessasi ja korjaa mahdollinen väärinkäsitys niin pian kuin mahdollista.

JOUSIMIES

Tarkkaile ihmissuhteitasi ja varmista, että ne ovat tasapainossa. Etenkin ystävyydessä vastavuoroisuuteen kannattaa kiinnittää nyt huomiota.

KAURIS

Muutos tulee hyvällä hetkellä. Luota siihen ja seuraa virtaa, mihin se sitten viekin. On aika ottaa riskejä ja päästää menneistä irti.

VESIMIES

On hyvä päivä hiljaiseen puuhasteluun ja asioiden edistämiseen kotona. Älä hämäänny sekavista puheista. Maalaisjärki säästää sinut monelta harmilta.

KALAT

Mieti tarkkaan, kannattaako toisen tilaisuuden antaminen ihmiselle, joka on pettänyt luottamuksesi jo kertaalleen. Kuuntele vaistoasi etenkin ihmissuhdekysymyksissä.

OINAS

Sinun on aika ottaa ohjat käsiisi. Nosta esiin asia, jonka haluaisit muuttaa, tai muotoile unelmasi rohkeasti ääneen ensimmäistä kertaa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla