Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

HÄRKÄ

Usko itseesi ja kykyihisi. Ihmissuhteet vaativat nyt erityisen paljon huomiota. Ole valmis tekemään muutoksia tarpeen vaatiessa ja joustamaan periaatteistasi.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Pysy liikkeessä nyt, kun asiat etenevät lupaavalla tahdilla. On aika uusia niin kotiin kuin työntekoonkin liittyviä puutteellisia rutiineja. Ota kaikki irti hyvästä fiiliksestä.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

RAPU

Vähennä puhetta ja lisää suoraa toimintaa. Ota luovuutesi käyttöön, sillä juuri omaperäisyytesi on vahvuutesi. Anna persoonallisuutesi näkyä.

 

LEIJONA

Älä päästä tunteita niskan päälle. Sinun ei tarvitse sulloa niitä kokonaan piiloon, mutta pyri tekemään ratkaisusi kylmällä järjellä.

 

NEITSYT

Lähde tutustumaan uuteen ympäristöön. Tarvitset virikkeitä ja ruokaa ajatuksillesi. On aika päästää irti pölyttyneistä kaavoista.

 

VAAKA            

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Stressi pysyy asioissa, jos onnistut pitämään raha-asiasi järjestyksessä. Oivallat tänään jotain tärkeää.

 

SKORPIONI

Saat muuttaa mieltäsi siinä missä muutkin. Saatat päätyä tänään aivan toisille urille kuin olit aikonut. Erehtyminen ei ole mikään maailmanloppu.

 

JOUSIMIES

Kiinnitä huomiota siihen, miten kohtelet muita. Pyri olemaan reilu joka tilanteessa. Ole kiinnostunut toisten tunteista ja mielipiteistä.

 

KAURIS

Menneisyyden muisteleminen auttaa nykyhetken ongelman setvimisessä. Älä lankea samaan kuoppaan toistamiseen. Olet jo oppinut virheistäsi.

 

VESIMIES

Työnnä tunne-elämäsi hetkeksi syrjään. Päivä vaatii kylmää järkeilyä ja nopeita päätöksiä. Hoida käytännön kysymys pikaisesti pois alta.

 

KALAT

Älä ota tarpeettomia riskejä. Joku lataa sinulle paineita, joista ei pidä välittää. Lähde liikkeelle siitä, mikä on tärkeää juuri sinulle.

 

OINAS

Viehätysvoimasi avaa tänään ovia. Tapaat kiinnostavia ihmisiä, joiden nimet kannattaa painaa mieleen. Tulet kohtaamaan heidät uudestaan tulevaisuudessa.

Sisältö jatkuu mainoksen alla