Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KALAT

On aika vähentää puhetta ja keskittyä kuuntelemaan. Pidä yksityisasiat omana tietonasi. Uteliaita saattaa pörrätä sinunkin ympärilläsi tänään.

OINAS

Tarkastele lähemmin suunnitelmiasi. On hyvä hetki pitää palaveri lähipiirisi kanssa ja sopia yhdessä lähitulevaisuudesta. Heitelkää ilmoille ideoita.

HÄRKÄ

Joku lähipiiristäsi saa sinut huolestumaan. Muista, ettet voi kantaa hänen huoliaan harteillasi. Anna hänelle sen sijaan henkistä tukea ja hyviä vinkkejä.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

KAKSONEN

Ole koko sydämelläsi mukana siinä, mitä teet. Kriittinen kuunteleminen on tänään tarpeen. Lähistöllä on joku, jonka sanat eivät vastaa tekoja.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

RAPU

Tarvitset aikaa järjestelläksesi ajatuksiasi. Varaa päivästä aikaa itsellesi. Palauta asiat hätääntymättä oikeaan mittakaavaan.

LEIJONA

On hyvä hetki palata ajassa taaksepäin. Käyt ehkä tutussa paikassa, joka nostattaa muistot pintaan. Rehellisyys kannattaa aina.

NEITSYT

Sano tiukasti ei ihmiselle, joka pyrkii käyttämään sinua hyväkseen. Tee valintoja, jotka edesauttavat hyvinvointiasi. Ilmassa on romantiikkaa.

VAAKA

Kerro, mitä toivot tulevalta. Avoimuus tuo pisteet kotiin. Saat päivästä uutta kipinää, jonka avulla pääset jälleen vauhtiin.

SKORPIONI

Vietä aikaa innostavassa seurassa. Tarvitset ympärillesi ihmisiä, jotka kannustavat sinua eteenpäin. Kritiikkiä olet saanut jo tarpeeksi.

JOUSIMIES

Et voi mitenkään olla kaikille mieliksi. Lähde liikkeelle siitä, mikä on itsellesi tärkeää. Tänään on parasta ottaa haltuun yksi etappi kerrallaan.

KAURIS

Vältä hankalia puheenaiheita, jos tiedät seurasi oikuttelevaksi. Pidä rauha maassa ja siirrä vaikeat keskustelut tuonnemmaksi. Keskity hyvinvointiisi.

VESIMIES

Tunteet nousevat tänään helposti pintaan. Älä anna kenenkään painostaa sinua tekemään ratkaisuja, jos et ole niihin vielä valmis. Kuuntele itseäsi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla