Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

KALAT

Vietä aikaa seurassa, josta saat potkua eteenpäin. Kaikki mahdollinen kannustus on nyt tervetullutta. Kompromissit saavat ihmeitä aikaan.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

OINAS

Kiinnitä huomiota yksityiskohtiin etenkin töissä. Muuten sinulta uhkaa mennä jotakin tärkeää ohi. Viehätysvoimastasi on iloa tänään.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

HÄRKÄ

Oma-aloitteisuudesta saa tänään pisteitä. On aika koputella rohkeasti oville ja tutkailla mahdollisuuksia. Positiivinen asenne vetää lisää hyvää puoleensa.

 

KAKSONEN

Ihmissuhteet ansaitsevat nyt kaiken huomiosi. Pidä faktoista kiinni, sillä totuuden kaunistelu ei johda nyt mihinkään hyvään. Pieni annos epäluuloisuutta on paikallaan.

 

RAPU

Älä kavahda muutoksia, sillä ne paljastuvat ennakoimaasi positiivisemmiksi. Pidä asenteesi optimistisena. Sinulle tarjoutuu tilaisuus, josta et olisi osannut haaveillakaan.

 

LEIJONA

Älä anna erimielisyyksien varjostaa päivääsi. Selvitä väärinkäsitys pois alta ja siirry mukavampien asioiden pariin. Opit tänään jotain arvokasta itsestäsi.

 

NEITSYT

Hyppää mukaan uusiin kuvioihin. On aika unohtaa ennakkoluulot ja etsiä erilaisia kokemuksia. Opit jotain tulevaisuuden kannalta hyödyllistä.

 

VAAKA            

Ota kaikki irti päivän tarjoamista mahdollisuuksista. On tullut aika nostaa tärkeä asia puheeksi lähipiirisi kanssa. Avoimuudella pääset pitkälle.

 

SKORPIONI

Pidä tauko arjesta ja lähde tekemään jotain virkistävää. On uusien seikkailujen aika. Ota välillä etäisyyttä riidanhakuiseen ihmiseen.

 

JOUSIMIES

Tunteet myrskyävät tänään herkästi. Älä vedä liian nopeita johtopäätöksiä. Pyri pitämään tasapainosi yllä tilanteessa kuin tilanteessa.

 

KAURIS

Hoida raha- ja paperiasiat nopeasti pois päiväjärjestyksestä. Nyt ei ole hyvä hetki antaa hommien kasaantua. Ennakoi ja pelaa korttisi fiksusti.

 

VESIMIES

Nauti rakkaittesi seurasta. Tuki ja turva ovat nyt juuri sitä, mitä tarvitset. Älä ota turhia riskejä hyvinvointisi tai terveytesi suhteen.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla