Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

VESIMIES

Juttele kokeneemman tyypin kanssa tulevaisuuden suunnitelmistasi. Kaipaamasi apu saattaa löytyä lähipiiristäkin. Mieti, olisiko sinulla sukulainen, jolla olisi sinulle neuvo tai pari.

KALAT

On aika palata menneisiin. Vaikeidenkin asioiden muistelemisesta on hyötyä, sillä niiden loppuun käsitteleminen päästää sinut eteenpäin. Mielenrauhasi on kaikki kaikessa.

OINAS

Kokeile jotain uutta. On hyvä hetki oppimiselle ja vanhojen ajatusmallien kiertoon laittamiselle. Saatat löytää itsestäsi puolen, jonka olemassaolosta et tiennyt.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

HÄRKÄ

Hoida keskeneräinen homma pois alta. Se voi hyvinkin liittyä ihmissuhteisiin. Avoimuus ja suorasanaisuus takaavat sinulle seesteisen mielen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KAKSONEN

Juttele tunteistasi luottohenkilösi kanssa. Muutama tarkkanäköinen neuvo ja juuri sitä, mitä kaipaat. Olet aikeissa ottaa suuren askeleen eteenpäin.

RAPU

Ota ohjat käsiisi. Sinun on jo korkea aika lähteä tilanteesta, jossa tunnet olosi surkeaksi. Kuittaa asia tapahtuneeksi ja lähde eteenpäin.

LEIJONA

Seuraasi on nyt tunkua. Valikoi sanasi tarkkaan neuvoja antaessasi. Varmista ensin, että tiedät tilanteesta kaiken tarpeellisen.

NEITSYT

Päivä tarjoaa uusia kokemuksia, ja saatat päästä askeleen lähemmäksi unelmaasi. Unohda menneet ja keskity nauttimaan hetkestä.

VAAKA

Vietä aikaa seurassa, joka saa sinut säteilemään. Henkinen tuki ja lempeät sanat tekevät ihmeitä. Anna itsellesi lupa haaveilla.

SKORPIONI

On aika palata keskeneräisten hommien pariin. Puhu vaikea keskustelu läpi tai nosta uudestaan esiin jo kertaalleen hylkäämäsi idea. Vanhan tutun näkeminen ilahduttaa sinua.

JOUSIMIES

Ota kaikki irti päivän iloisista yllätyksistä. Nyt kaivataan nopeita päätöksiä. Seuraa vaistoasi ja katso tarkkaan, mitä tulet toivoneeksi.

KAURIS

Teet tänään vaivattomasti hyvän vaikutuksen uusiin ihmisiin. Ole rohkeasti oma itsesi. Päivä voi lykätä tuoreen romanssin tai ystävyyden aluilleen.

Sisältö jatkuu mainoksen alla