Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

VESIMIES

Älä haksahda uskomaan kauniita sanoja, joilla ei ole totuuspohjaa. Jos jokin kuulostaa liian hyvältä ollakseen totta, se luultavasti on sitä.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla

KALAT

Pidä elämäsi yksinkertaisena. Ylilyönnit johtavat poikkeuksetta ongelmiin. Pääset pitkälle, jos valitset seurasi oikein.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

OINAS

Sinulla riittää energiaa. Suuntaa se tarkoin valittuun suuntaan, niin saat paljon aikaiseksi. Tunteet karkaavat tänään helposti käsistä.

 

HÄRKÄ

Vietä laatuaikaa kumppanisi tai hyvän ystävän kanssa. On aika haaveilla yhdessä ja laatia suunnitelmia, vaikka ne tuntuisivatkin vielä kaukaisilta.

 

KAKSONEN

Ota opiksi tänään kokemastasi. Päivän tapahtumat antavat sinulle uuta perspektiiviä tuttuun tilanteeseen. Ilmassa on romantiikkaa.

 

RAPU

Tee muutokset oikeista syistä. Painostukselle ei pidä antaa periksi. Joku yrittää käyttää sinuun tänään epäreiluja temppuja.

 

LEIJONA

Nyt ei ole aika unohtua kotisohvalle. Lähde osallistumaan hulinaan ympärilläsi. Mielipiteesi on arvokas, eikä sitä kannata pantata.

 

NEITSYT

Lähde sinne, missä tapahtuu. Ota rohkeasti yhteyttä ihmiseen, josta voisi olla apua suunnitelmasi toteuttamisessa. Avun pyytämisessä ei ole mitään pahaa.

 

VAAKA            

Muutosten tulisi lähteä liikkeelle sinusta. Älä haaskaa aikaa vastaan väittämiseen, vaan anna jokaisen pitää mielipiteensä. Keskity vain omaan juttuusi.

 

SKORPIONI

Ympäröi itsesi ihmisillä, jotka tuovat elämääsi iloa ja inspiraatiota. Päivä sisältää kiinnostavia keskusteluja, jotka auttavat sinua tärkeän päätöksen tekemisessä.

 

JOUSIMIES

Päivä pyörii nyt kodin ympärillä. Kutsu hyvät ystävät tai sukulaiset koolle ja päivitä kuulumisia. On suurien suunnitelmien aika.

 

KAURIS

Älä sulje silmiäsi hankalalta tilanteelta. Nyt on oltava valpas ja valmis lähtemään liikkeelle, jos tapahtumat vyöryvät äkisti eteenpäin. Kysy tarvittaessa lisää.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla