Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

 

LEIJONA

Ota opiksi päivän tarjoamista kokemuksista. Voit nyt valita uuden suunnan ja välttyä putoamasta vanhan tuttuun ansaan toistamiseen. Pelaa korttisi oikein.

 

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

On aika ottaa ohjat ja panna toimeksi. Älä jätä hyvää ideaa puheen tasolle. Muutokset eivät tupsahda elämääsi ilman panostusta.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

 

VAAKA            

On aika puhdistaa ilmaa. Puhu siitä, mikä mielessäsi pyörii. Asioiden ei pidä antaa patoutua turhaan, sillä jännitteet eivät tee hermoillesi hyvää.

 

SKORPIONI

Älä anna kenenkään vetää huomiotasi pois olennaisesta. Reipas asenne vie sinut läpi mistä tahansa haasteista. Sinun ei tarvitse pyrkiä miellyttämään ketään.

 

JOUSIMIES

On aika panostaa kotiin ja perhesuhteisiin. Lähipiirissäsi on joku, joka tarvitsee apuasi. Pidä silmät ja korvat auki joka hetki tänään.

 

KAURIS

On aika vauhdittaa asioiden kulkua. Näytä olevasi valmis satsaamaan tärkeään projektiin. Muista, ettei kukaan tule hakemaan sinua kotoasi.

 

VESIMIES

Loistava mahdollisuus osuu kohdallesi. Älä heittäydy ujoksi väärällä hetkellä. Nyt on suunnattava rohkeasti kohti unelmiasi.

 

KALAT

Älä paljasta tietoa, jonka on tarkoitus pysyä salassa. Kohtuus on avainsana kaikilla elämäsi osa-alueilla. Saat kannustusta yllättävältä taholta.

 

OINAS

Anna palavan intosi johdattaa sinua eteenpäin. Järjestelmällisyys vie sinut pitkälle. Älä luovu leikistä yksittäisen takaiskun vuoksi.

 

HÄRKÄ

Mieti, mihin olet ryhtymässä. Haluat nähdä elämässäsi muutoksia, mutta ne lähtevät nyt hitaasti liikkeelle. Kärsivällisyys on valttia.

 

KAKSONEN

Satsaa hyvinvointiisi niin psyykkisesti kuin fyysisestikin. Anna muiden hoitaa itse omat draamansa. Sinulla on tarpeeksi hommaa omasta takaa.

 

RAPU

Tiedät, mitä sinulta odotetaan. Älä anna kenenkään lannistaa sinua puheillaan. Pidä huolta sekä omastasi että läheistesi jaksamisesta.

 

Sisältö jatkuu mainoksen alla