Lue, mitä tähdet kertovat tänään juuri sinulle.

KAKSONEN

Tsemppaa itseäsi eteenpäin myös vaikeina hetkinä. Nyt ei auta tähyillä menneisiin. Keskity yhteen asiaan kerrallaan ja ole avoin rakentavalle kritiikille.

RAPU

Päivä tuo mukanaan yllättäviä tilanteita. On aika kokeilla jotain uutta ja erilaista. Haasta itsesi rikkomaan vanhaa ja tuttua ajatuskaavaa.

LEIJONA

Mene avuksi ihmiselle, joka on joutunut hankalaan paikkaan. Älä anna odottamattoman käänteen romuttaa suunnitelmiasi. Nopea sopeutuminen on kaiken avain.

Sisältö jatkuu mainoksen jälkeen

NEITSYT

Avoin mieli vie sinut kohti uusia seikkailuja. Älä anna periksi ihmiselle, joka heittäytyy liian vaativaksi. Uskalla sanoa tarvittaessa ei.

Sisältö jatkuu mainoksen alla

VAAKA

Kanavoi energiasi sinne, missä siitä on hyötyä. Päivä sisältää ihmisten tapaamista ja yllätyksiä. Varaudu henkisesti aikataulumuutoksiin.

SKORPIONI

Älä mene lankaan, vaan kysy lisää ennen kuin sitoudut mihinkään. Edessä on nyt päätöksiä, joita ei pidä tehdä liian kevein perustein. Kuuntele vaistoasi.

JOUSIMIES

Tee jotain ilahduttaaksesi läheistäsi. On aika tehdä myönnytyksiä ja laatia yhteisiä suunnitelmia. Liikunta pitää stressin kaukana.

KAURIS

Luota mielikuvitukseesi. Luovan puolesi kannattaa antaa nyt näyttää suuntaa, sillä kylmä järkeily ei yksinään auta tänään ratkaisemaan ongelmiasi.

VESIMIES

Vietä aikaa seurassa, jossa sinun on hyvä olla. Se voi merkitä myös yksin oleskelua. Älä vaadi itseltäsi liikaa, vaan satsaa akkujesi lataamiseen.

KALAT

Pidä huolta itsestäsi. Nyt kannattaa noudattaa yhteisiä pelisääntöjä ja pysyä toimivaksi todetussa kaavassa. Onnesi saattaa tehdä sinulle nyt temppuja.

OINAS

Muistisi ei petä sinua. Määrätietoinen ote antaa sinulle etumatkaa, mihin ikinä oletkin sitten ryhtymässä. Saat yllättävän lahjan tai ehdotuksen.

HÄRKÄ

Puhu halki sinua painava asia. On aika puhdistaa ilmaa ja päästä asioissa eteenpäin. Vanha haaveesi nousee jälleen mieleesi.

Sisältö jatkuu mainoksen alla